Παπασταματάκης: Παναρκαδικό, το δικό μας νοσοκομείο

Παπασταματάκης: Παναρκαδικό, το δικό μας νοσοκομείο

Ιανουάριος 04, 2020 - 17:18
6 σχόλια

Στην λαίλαπα των μνημονίων που σάρωσε την Ελλάδα και τους Έλληνες, το εθνικό σύστημα Υγείας δεν έμεινε αλώβητο. Μέσα σε αυτό το ζοφερό περιβάλλον το Παναρκαδικό άντεξε και επιβιώνει με τραύματα μεν, αλλά εξακολουθεί να παρέχει υπηρεσίες υγείας που όχι απλώς καλύπτουν τις ανάγκες ενός νομαρχιακού  νοσοκομείου αλλά τις Υπερκαλύπτουν.  

24 ώρες το εικοσιτετράωρο 365 μέρες τον χρόνο γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό είναι στην πρώτη γραμμή και προσφέρουν υπηρεσίες υγείας πολύ υψηλού επιπέδου.

Το Παναρκαδικό διαθέτει μοναδικό εύρος υπηρεσιών που αποκτήθηκαν διαχρονικά, με αγώνες αγαστής συνεργασίας διοίκησης και εργαζομένων και  είχαν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία κλινικών και τμημάτων όπως η  Παθολογική, Χειρουργική, Ορθοπεδική, Οφθαλμολογική, Γυναικολογική, Μαιευτική, Παιδιατρική, Καρδιολογική,  Γναθοχειρουργική, ΩΡΛ, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας(ΜΕΘ), Νευροχειρουργική, Ουρολογική, Αναισθησιολογικό, Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, Ογκολογικό τμήμα,  Ψυχιατρική κλινική, Πνευμονιολόγους, Γαστρεντερολόγο, Δερματολόγο, οδοντίατρους, τμήμα φυσικοθεραπείας, ψυχολόγους, νευρολόγους, ψυχίατρους, κοινωνικούς λειτουργούς.  γιατροί που ασχολούνται με την χειρουργική μαστού, αγγειολογικό με πολύ μεγάλο αριθμό και φάσμα  αγγειοχειρουργικών επεμβάσεων,  Αιμοδυναμικό, βρογχοσκοπήσεις, Ιατρείο Πόνου, Ακτινολογικό, αξονικό υπερήχους, μαγνητικό τομογράφο, μαγνητικό μαστογράφο κυτταρολογικό,  παθολογοανατομικό και μικροβιολογικά, βιοχημικά εργαστήρια

Όλες αυτές  οι κλινικές  και τμήματα στελεχώνονται από  προσωπικό που κουβαλά πολλά χρόνια εμπειρίας και οι ασθενείς το γνωρίζουν και το εμπιστεύονται.

Συνεπώς υπάρχει   ένα ολοκληρωμένο σύστημα αλληλένδετων υπηρεσιών που δεν χωρά αδύναμους κρίκους γιατί ειναι μοναδικό, ακριβό και κτίστηκε με αγώνες και πρέπει να προστατευτεί. 
(αδύναμος κρίκος….ελλείψεις στο Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό)

Παπασταματάκης Γεώργιος,
Χειρουργός

docmed.gr

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Τι έχει ? Ωραία μια πολύ πολύ απλή ερώτηση. Δώστε μου ένα όνομα δερματολόγου ιατρού στο Νοσοκομείο ωστέ να κλείσω ένα ραντεβού για εξέταση. Περιμένω απάντηση.

Κ. Ηλέκτρα Τζαβέλα δερματολόγος να τηλ. στο νοσοκομείο και να κλείσετε ημερομηνία επίσκεψη σας.

Τζαβέλα τη λένε τη δερματολόγο κ είναι κάνα χρόνο στο Παναρκαδικο. Τώρα αν θες ραντεβού μετά από 4 μήνες έχει.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.