Παπασταματάκης: Το Παναρκαδικό δεν έχει αντιμετωπίσει περιστατικό από τα απορρίμματα

Παπασταματάκης: Το Παναρκαδικό δεν έχει αντιμετωπίσει περιστατικό από τα απορρίμματα

Φεβρουάριος 28, 2015 - 13:20
0 σχόλια

Ο xειρουργός Γεώργιος Παπασταματάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου μεταξύ άλλων μίλησε και για τα βουνά των απορριμμάτων που βρίσκονται στοιβαγμένα δίπλα από το κτίριο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την εικόνα που έχει το Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης η οποία προσβάλλει την υγεία γενικότερα και κατ’ επέκταση τους Αρκάδες πολίτες στο σύνολό τους. Ο όγκος των απορριμμάτων αντί να μειώνεται αυξάνεται μέρα με τη μέρα, ακόμα περισσότερο, δίνοντας την αίσθηση μια χωματερής μέσα στο παρκινγκ και στο άλσος πλησίον του Παναρκαδικού.

Όπως έχει αναφέρει, η εξωτερική εικόνα του Νοσοκομείου είναι ο καθρέπτης της υγείας, ο οποίος αντικατοπτρίζει απορρίμματα και λακκούβες, καθώς όταν βρέχει η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη. «Πρέπει να πέσει πίσσα», τόνισε, «και να γίνει μια γενική βελτίωση».

Σε ερώτησή μας για τα σχόλια που λαμβάνει για τα απορρίμματα και την πόλη από τους Αρκάδες και όχι μόνο ασθενείς που βρίσκονται στο Νοσοκομείομ ο κ. Παπασταματάκης είπε:

«Οι επισκέπτες αλλά και οι ασθενείς αναφέρουν ότι δεν έχουν δει πιο βρώμικη πόλη και θεωρούν ότι τι θέμα είναι καθαρά πολιτικό, στο οποίο χρειάζονται γενναίες λύσεις».

Και συνέχισε: «Κλείνοντας μια χωματερή στην Τρίπολη, έχουμε δημιουργήσει εκατοντάδες χωματερές σε ολόκληρη την πόλη, με αποτέλεσμα να απειλείται η δημόσια υγεία».

Για το αν έχουν δεχθεί περιστατικό το οποίο να οφείλεται στα απορρίμματα και στη γενικότερη μόλυνση, τόνισε: «Περιστατικό το οποίο να σχετίζεται με τα απορρίμματα δεν έχουμε αντιμετωπίσει έως τώρα, αλλά αν ζεστάνει λίγο ο καιρός είναι πιθανόν να έχουμε τα πρώτα περιστατικά».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.