Ο Κώστας Βλάσης σε Τυρό και Λεωνίδιο (photos+video)

Ο Κώστας Βλάσης σε Τυρό και Λεωνίδιο (photos+video)

Φεβρουάριος 28, 2015 - 13:29
1 σχόλια

Οι εκλογές πέρασαν, τα προβλήματα του τόπου παραμένουν. Και οι αγωνίες των πολιτών… Ο Κώστας Βλάσης, συνεπής στις δεσμεύσεις του, δεν λείπει ούτε στιγμή από την Αρκαδία.

Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου βρέθηκε στη Ν. Κυνουρία, με επίκεντρο το Τυρό και το Λεωνίδιο. Συνάντησε εκατοντάδες φίλους του, που τον συνεχάρησαν για την εκλογή του και του ευχήθηκαν επιτυχία. Τους ευχαρίστησε από καρδιάς για την αγάπη τους και για την στήριξή τους. Καφές, τσίπουρο και ανταλλαγή απόψεων – οι καημοί και τα αιτήματα της περιφέρειας πρέπει, τουλάχιστον, να μεταφέρονται στα κέντρα εξουσίας.

Κάτοικοι της περιοχής, απλοί άνθρωποι, άνθρωποι όλων των ηλικιών, βρέθηκαν μαζί του, τους άκουσε και τον άκουσαν. Αυτή η αλληλοενημέρωση θα είναι συνεχής…

Tο βίντεο είναι από το leonidion.gr

Δελτίο Τύπου
 

Video: 

To "ευχαριστώ" του Κώστα Βλάση στη Νότια Κυνουρία


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ.ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΤΟ"ΕΓΩ"ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΙ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.