Παπαηλιού: Μετ' επιτάσεως θα τεθεί το θέμα του φυσικού αερίου για την Αρκαδία

Παπαηλιού: Μετ' επιτάσεως θα τεθεί το θέμα του φυσικού αερίου για την Αρκαδία

Φεβρουάριος 05, 2018 - 11:57
2 σχόλια

«Στοχεύουμε στην ανάπτυξη της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου»

Στο πλαίσιο των επαφών που είχε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού με την τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού αλλά και με φορείς της Αρκαδίας εν όψει του αναπτυξιακού συνεδρίου που προγραμματίζεται για το τέλος Φεβρουαρίου, δήλωσε στο Arcadia Portal την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου ότι οι φορείς έθεσαν τους προβληματισμούς τους αλλά και τα προβλήματα της περιοχής σε μια συνολική βάση, σε μια προοπτική τόσο για την Αρκαδία όσο και για την Πελοπόννησο.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να δούμε ποια θα είναι η κυρίαρχη κατεύθυνση.

Όπως μας είπε ο κ. Παπαηλιού, το ζήτημα της ανάπτυξης όχι μόνο της Πελοποννήσου αλλά και ολόκληρης της χώρας βρίσκεται στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής, καθώς οι προκλήσεις είναι πολλές.

Μετ' επιτάσεως, όπως υπογράμμισε ο βουλευτής, θα τεθεί το ζήτημα του φυσικού αερίου, ενός αιτήματος που έχει μείνει στο ντουλάπι πολλά χρόνια τώρα και που θα έλυνε το ενεργειακό πρόβλημα της πόλης της Τρίπολης όσο και, εφόσον προχωρήσει, της Αρκαδίας, ιδιαίτερα εν όψει της μεταλιγνιτικής εποχής για την οποία, απ' ό,τι συμπεραίνουμε, η κυβέρνηση προετοιμάζει το έδαφος, όπως μας είπε και ο πρόεδρος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως μας είπε ο κ. Παπαηλιού, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την Αρκαδία θα μιλήσει για το νέο αναπτυξιακό μοντέλο με προσανατολισμό στην παραγωγική ανάπτυξη ολόκληρης της χώρας με τρόπο δίκαιο και αποτελεσματικό.

Γαλανιάδη Εύα

 


2 Σχόλια

DEN ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΜΗΠΒ Ως ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΑΛΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ

One more time.. horseshit... μας ταΐζουν σανό.. ξυπνάτε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.