Πανθυρεατικός και Τεγέα από τον τρομερό ημιτελικό του 2020 στο τώρα (vid)

Πανθυρεατικός και Τεγέα από τον τρομερό ημιτελικό του 2020 στο τώρα (vid)

Σεπτέμβριος 20, 2023 - 12:17
1 σχόλια

Ένα από τα παιχνίδια εκείνα που ξεχωρίζουν στην 2η φάση των αγώνων του Κυπέλλου Αρκαδίας είναι και αυτό ανάμεσα στον Πανθυρεατικό και την Τεγέα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (24/9, 18:00) στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους «Αναστάσιος Μίχος».

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντίπαλοι στο Κύπελλο Αρκαδίας έπειτα από τον Φεβρουάριο του 2020 με τις δύο ομάδες να σμίγουν στα ημιτελικά του θεσμού με την Τεγέα τότε σε διπλά παιχνίδια να παίρνει επική πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι στην ρεβάνς της Κάρτσοβας για τον μεγάλο τελικό η μάλλον για τον τελικό που δεν έγινε ποτέ ελέω πανδημίας.

Στις 12 Φεβρουαρίου του 2020 στο Άστρος στο πρώτο παιχνίδι από τα δύο ο Πανθυρεατικός με ένα γκολ του Καψάλη κέρδισε με 1-0 την Τεγέα για να ακολουθήσει το απόλυτο θρίλερ του επαναληπτικού αγώνα.

Στις 29 Φεβρουαρίου του 2020 στο γήπεδο της Κάρτσοβας έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Τεγέα με «χρυσό» γκολ του Νέζου στο 85 οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση και από εκεί στα πέναλτι φτάνοντας στην πρόκριση.

Στην διαδικασία των πέναλτι οι πράσινοι της Τεγέας και πάλι με «χιτσκοχικό» τρόπο κέρδισαν με 3-2 με τον Κωνσταντόπουλο να αποκρούει το πέναλτι του Αγγελόπουλου δίνοντας το έναυσμα για τους έξαλλους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν.

Η διαδικασία των πέναλτι:

(Τεγέα) Γκίτζιας: Απόκρουση Κοζιώτη

(Πανθυρεατικός) Σάκουλης: Γκολ 0-1

(Τεγέα) Λιακόπουλος: Απόκρουση Κοζιώτη

(Πανθυρεατικός) Αδάμης: Άουτ

(Τεγέα) Νέζος: Γκολ 1-1

(Πανθυρεατικός) Καπράνος: Γκολ 1-2

(Τεγέα) Στασινός: Γκολ 2-2

(Πανθυρεατικός) Μπάρλας: Δοκάρι-άουτ

(Τεγέα) Καραμπέτσος: Γκολ 3-2

(Πανθυρεατικός) Αγγελόπουλος: Απόκρουση Κωνσταντόπουλος

Μάλιστα, αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι εκείνης της σεζόν σε τοπικό επίπεδο καθώς λίγες μέρες μετά ήρθαν τα μέτρα απαγόρευσης και το γενικό lockodown της πανδημίας του Covid 19 στην χώρα μας και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Συνδετικός κρίκος του τότε με το τώρα είναι ο Γιάννης Τσιώρος ο οποίος το 2020 έπαιζε ποδόσφαιρο στην Τεγέα και αγωνίστηκε κόντρα στους Αστρινούς και τώρα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας του Πανθυρεατικού.

 

Πανθυρεατικός - Τεγέα 1-0 (12 Φεβρουαρίου) έπαιξαν οι:

Πανθυρεατικός: Κοζιώτης, Μπάρλας, Παπούλιας, Καπράνος, Αδάμης Δ,. Σαβούρδος, Αγγελόπουλος, Αδάμης Ι., Δριμούρας, Κωταϊδης, Σάκουλης.

Αγωνίστηκαν και οι: Καψάλης, Ντερβίσι, Σούρσος, Κόλλιας.

Τεγέα: Κωνσταντόπουλος, Νέζος, Πλαντζάς, Τσιώρος, Βρούβας, Γκίτζιας, Στασινός, Λιακόπουλος, Τζήλος, Καραμπέτσος, Σπηλιωτόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Λεσάι, Βλάσης, Δούκας.

 

Τεγέα - Πανθυρεατικός 1-0 / 3-2 στα πέναλτι (29 Φεβρουαρίου) έπαιξαν οι:

Τεγέα: Κωνσταντόπουλος, Δούκας (Σινάνης), Π. Πλαντζάς, Τσιώρος, Βρούβας (Σπηλιωτόπουλος), Γκίτζιας, Νέζος, Λιακόπουλος, Τζήλος (Βλάσης), Καραμπέτσος, Στασινός.

Πανθυρεατικός: Κοζιώτης, Καψάλης, Καπράνος, Μπάρλας, Λυτρίβης, Αγγελόπουλος, Αδάμης, Ντερβίσι (Κόλιας), Σαβούρδος, Σάκουλης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: Πανθυρεατικός-Τεγέα 1-0

ArcadiaPortal.gr Τεγέα - Πανθυρεατικός 1-0 (3-2 πεν.)


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ωραία παιχνίδια και τα δύο σαν διπλός τελικός ήταν μιας και εκείνη την χρονιά δεν έγινε ο τελικός λόγω κοβιντ!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.