Επικαιρότητα

Latest

Συμμετοχή στην Επιχειρηματική Ανακάλυψη της Περιφέρειας Πελοποννήσου - Συμπλήρωση Ερωτηματολογίου

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» σε συνέχεια της ολοκλήρωσης  των Θεματικών Εργαστηρίων Επιχειρηματικής Ανακάλυψης σε κλάδους αιχμής της Περιφερειακής  Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σας

Περισσότερα

Εορτασμός του πολιούχου της Καρύταινας Αγίου Αθανασίου

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τον εορτασμό του πολιούχου της Δημοτικής Κοινότητας Καρύταινας, Αγίου Αθανασίου, Αρχιεπισκόπου Χριστιανουπόλεως στις 16 και 17 Μαΐου 2024.

Περισσότερα

ΤΕΕ: Ξεκίνησαν οι εργασίες για το νέο, πράσινο, σύγχρονο κτίριο του ΤΕΕ στο κόμβο Δαχτυλίδι στο Μαρούσι (pics)

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής της νέας πράσινης αναβαθμισμένης κτιριακής ανάπτυξης και ανέγερσης του Μεγάρου ΤΕΕ, για να αποκτήσουν το ΤΕΕ και οι Μηχανικοί τη νέα στέγη τους, σε ένα σύγχρονο, βιοκλιματικό, ενεργειακά αναβαθμισμένο, λειτουργικό

Περισσότερα

Ολοκληρώθηκε το Tyros Run.24 (pics)

Για δύο ημέρες, ο Τυρός έγινε κάτι περισσότερο από μια συναρπαστική παραθαλάσσια πόλη. Περπατήσαμε, πεζοπορήσαμε, τρέξαμε, χορέψαμε, μάθαμε τις πρώτες μας λέξεις στα Τσακώνικα, όλα με φόντο την θάλασσα και τις πλαγιές του Πάρνωνα.

Περισσότερα

Eυχαριστήριο μήνυμα του ειδικού νηπιαγωγείου Τρίπολης για την δωρεά τηλεόρασης

Η Προϊσταμένη και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ειδικού Νηπιαγωγείου Τρίπολης θα ήθελαν να εκφράσουν τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες  στον κ. Παπαδόπουλο Δημήτριο καθώς και στη σύζυγό του κ.

Περισσότερα

Κορινθία: 30χρονος έκλεψε εκκλησία και συνελήφθη

Συνελήφθη, χθες (13.5.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, 30χρονος ημεδαπός, γιατί ενώ οι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε όχημα που οδηγούσε, για τη διενέργεια ελέγχου, δεν συμμορφώθηκε πρα

Περισσότερα

Ομιλία του υποψηφίου ευρωβουλευτή ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Λευτέρη Καρχιμάκη στην Τρίπολη

Πολιτική εκδήλωση - ομιλία του υποψηφίου ευρωβουλευτή ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής κύριου Λευτέρη Καρχιμάκη, αύριο Τετάρτη 15 Μάϊου και ώρα 18:00 στο Μεγάλο Καφενείο, πλατεία Αγ. Βασιλείου.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Περισσότερα

Συνεδριάζει η Επιτροπή Περιβάλλοντος Περιφέρειας Πελοποννήσου

Καλείστε στην 4η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Πελοποννήσου, η οποία θα πραγματοποιηθεί με μικτό τρόπο (δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη) την 17η Μαΐου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30 π.μ.

Περισσότερα

Συνάντηση στο δημαρχείο Τρίπολης για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Πολεμικού Μουσείου (pics)

Σε κλίμα άριστης συνεργασίας και καλής διάθεσης, πραγματοποιήθηκε, σήμερα 14 Μαΐου 2024, συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κωνσταντίου Τζιούμη και του Πρόεδρου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών κ.

Περισσότερα

Γεν. Συνέλευση EDF - Συνάντηση Ι. Βαρδακαστάνη με πρωθυπουργό Σλοβενίας, κρίσιμα ζητήματα στην ατζέντα

Για την ετήσια Γενική Συνέλευση του European Disability Forum (EDF- Ευρωπαϊκό Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία) βρέθηκε στη Σλοβενία ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ι. Βαρδακαστάνης, με την ιδιότητά του ως πρόεδρος του EDF, την Παρασκευή 10 Μαΐου.

Περισσότερα

Βέρρος: Η προσφορά της τέχνης και του αθλητισμού είναι τα όπλα μας κατά του σχολικού εκφοβισμού

Ημερίδα κατά του σχολικού εκφοβισμού «Μίλα! Μη φοβάσαι» θα πραγματοποιηθεί στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης την Πέμπτη, 16 Μαΐου και ώρα 9:30 π.μ.

Περισσότερα

Στα «κάγκελα» τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα για το clawback – Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας

Είναι γνωστή σε όλους πια η λαίλαπα που περνά και καταστρέφει τον κόπο των ιδιωτών εργαστηριακών συναδέλφων μας. Είναι γνωστές οι μη βιώσιμες συνθήκες (clawback – rebate) στις οποίες αναγκάζονται να εκτελέσουν το ιατρικό τους έργο.

Περισσότερα

Μια πρόσληψη κτηνιάτρου στην Τρίπολη

Την πρόσληψη προσωπικού ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων, με τη διαδικασία του άρθρου 36 του ν. 4765/2021, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών ανακοίνωσε ο ΕΛΓΑ

Περισσότερα

Στη συνδιοργάνωση της Θεατρικής παράστασης «8 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ» η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα «ανέβει» η παράσταση «8 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ» του Robert Thomas από τις 17 έως τις 19 Μαΐου 2024, στην αίθουσα του Ιδρύματος Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη στο Άστρος Κυνουρίας.

Περισσότερα

Δημοσκόπηση: Τα ποσοστά των Αρκάδων υποψήφιων ευρωβουλευτών Δ. Τσιόδρα και Β. Κοντοζαμάνη

Ποσοστό 30%, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Interview, λαμβάνει η Νέα Δημοκρατία με το βλέμμα στις κάλπες του Ιουνίου, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ καταλαμβάνει ποσοστό 15%.

Περισσότερα

Σελίδες