Παντελίδης: Εμείς το χάσαμε

Παντελίδης: Εμείς το χάσαμε

Οκτώβριος 22, 2017 - 20:28
3 σχόλια

Στεναχωρημένος και απογοητευμένος από την έκβαση του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Σάββα Παντελίδης στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Παντελίδης

Αρχική τοποθέτηση: «Χάθηκε ένα παιχνίδι που κατά τη γνώμη μου μεγάλο μερίδιο ευθηνής έχουμε εμείς. Περισσότερο το χάσαμε εμείς παρά μας κέρδισε ο αντίπαλος. Και αυτό γιατί στο πρώτο ημίχρονο μπορέσαμε να βρούμε χώρους, δημιουργήσουμε ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε την τόλμη να τελειώσουμε τις φάσεις ώστε να προηγηθούμε. Ένα ημίχρονο που ήμασταν καλοί. Μετά το γκολ χάσαμε τις ισορροπίες μας και την αυτοπεποίθηση μας. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Κάναμε πολλά λάθη αλλά μπορούμε να κοιτάμε μόνο μπροστά».

Για την εικόνα που είχε η ομάδα του στο δεύτερο μισό: «Χάσαμε την ηρεμία μας μετά το γκολ. Ξεκινώντας την αναμέτρηση και ενώ παίζεις καλά δεν έρχεται το γκολ χάνεις την αυτοπεποίθηση σου. Δώσαμε το δικαίωμα στον Πανιώνιο. Την ώρα πέτυχαν το γκολ πραγματικά δεν ήμασταν εμείς».

Για την φάση του γκολ του Μασούντ :«Το εύκολο θα ήταν να πω ότι το λάθος το έκανε η άμυνα μας. Το κάναμε όλοι μαζί. Εγώ και οι παίκτες μου. Συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε».

Για το κίνητρο: «Κίνητρο έχουν πάντα, όσοι ιδρώνουν στις προπονήσεις κάθε μέρα. Κάθε νέος αγώνας είναι μία πρόκληση. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν έτοιμοι να χτυπήσουμε το παιχνίδι αλλά τελικά δεν το καταφέραμε».

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Οταν δεν παίζεις με πάθος και ψυχή, αυτά θα είναι τα αποτελέσματα .... Δυστυχώς ... Ψυχολόγο χρειάζεται η ομάδα επειγόντως ..

εμ βεβαια εσεις το χασατε το ματσακι κοουτς,εμεις παιζαμε? εσεις παιζατε,εσεις και οι παιχτες που δεν μπορειτε να βαλετε γκολ και εσυ που σαν κοουτς διαχειριζεσαι την ομαδα ,αυτο ελειπε να το χασαμε εμεις το ματσακι οι φιλαθλοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αληθεια ρε παιδια κανονικο-αληθινο κοουτς η ομαδα ποτε θα παρει? ΠΟΤΕ μαλλον εεεεεεεεε,εμ ο κανονικος δεν παιρνει χαρτακι απο πανω

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.