Παντελίδης: Δεν φοβόμαστε κανέναν

Παντελίδης: Δεν φοβόμαστε κανέναν

Αύγουστος 12, 2018 - 11:05
1 σχόλια

Για την φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο και τα συμπεράσματα του έκανε αναφορά ο Σάββας Παντελίδης ενώ σχολιάσε και την δύσκολη αρχή που έχει η ομάδα του στην Super League τονίζοντας πως ο Αστέρας δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Παντελίδης

Για τα συμπεράσματα του από το φιλικό με τον Ατρόμητο:  "Από το παιχνίδι βγαίνουν δύο πολύ σημαντικά συμπεράσματα καθώς κατά την άποψη μου η ομάδα δεν ήταν καλή και δε με ικανοποίησε. Πρώτων επειδή την εβδομάδα αυτή που πέρασε ανεβάσαμε πάρα πολύ την προπόνηση για να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα μετά στο πρωτάθλημα αφού μεταξύ των δύο παιχνιδιών είχαμε ρίξει την ένταση της προπόνησης μας. Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι ότι έχει τελειώσει το παιχνίδι και δεν έχει τραυματιστεί κάποιος ποδοσφαιριστής. Δεύτερον κάποια παιδιά που ξεκίνησαν τον αγώνα δεν είχαν αγωνιστεί ούτε 15' λεπτά οπότε με το 45΄λεπτό που πήραν σιγά σιγά θα δούμε ποιοι θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν περισσότερο".

Για το αν η αβεβαιότητα αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος επηρέασε το προπονητικό πλάνο: "Εμάς αυτό δεν μας επηρέασε καθόλου. Λίγες ημέρες μετά το παιχνίδι με την Χιμπέρνιαν  μπήκαμε σε πιο έντονους ρυθμούς αυξάνοντας καθημερινά την ένταση των προπονήσεων χωρίς να μας δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα".

Για το δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα της Super League: "Το μόνο κακό είναι ότι οι τρεις πρώτες ομάδες είναι και αυτές έτοιμες νωρίτερα λόγω της συμμετοχής τους στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Δεν έχουμε μάθει να φοβόμαστε και δεν είμαστε η ομάδα εκείνη που φοβάται κάποιον αντίπαλο. Ασφαλώς και το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο και θα θέλαμε να είναι κάπως διαφορετικό αλλά δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει διότι και πάλι θα παίζαμε με όλους. Όταν ήρθα πέρυσι οι 8 αγωνιστικές ήταν πολύ πιο δύσκολες. Θα προετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι".

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.