Πάντα Ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.. Φωτεινή - Βαγγέλη

Πάντα Ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.. Φωτεινή - Βαγγέλη

Οκτώβριος 31, 2011 - 11:56
3 σχόλια

Με τις ευλογίες του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας πατέρα Θεόκλητου Αθανασόπουλου και τις ευχές συγγενών και φίλων έδωσαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Σκοπής όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης η φίλη και συνάδελφος Φωτεινή Σωτηροπούλου και ο υπάλληλος του ΟΤΕ Βαγγέλης Κυριαζόπουλος.

Την τελετή που ήταν λιτή και όπως ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία και των δυο τους παρακολούθησε πλήθος κόσμου ενώ στο μυστήριο παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος με τη σύζυγό του Ευδοξία, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΔΣ Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο πρόεδρος του ΔΣ Γιάννης Μπόζος, ενώ στο τραπέζι ήταν και ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης με τη σύζυγό του Ματίνα, η πρώην Δημοτική Σύμβουλος Δώρα Μπρακουμάτσου με το σύζυγό της, ο δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κάρλος επίσης με τη σύζυγό του και ο πρώην δήμαρχος Βαλτετσίου Νίκος Παπανικολάου μετά της συζύγου. Ενώ να σημειώσουμε πως ο κουμπάρος των παιδιών ο κ. Κατσούλος είναι γιος της μέχρι πριν λίγες μέρες προέδρου του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας Γιάννας Παναγοπούλου. 

Ο δήμαρχος Τρίπολης μάλιστα θέλοντας να τιμήσει το ζευγάρι, μαζί με τους άλλους άρχοντες σηκώθηκε και χόρεψε...

Εμείς τι άλλο από το να ευχηθούμε στα παιδιά να είναι πάντα ευτυχισμένα και αγαπημένα όπως ήταν και τη μέρα του γάμου τους το Σάββατο το βράδυ...

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Έπρεπε να μας το πείτε νωρίτερα ότι θα είναι και ο Λυκουρέτζος εκεί να τον υποδεχτούμε όπως τους αρμόζει. Τέλος πάντων, να ζήσουν τα παιδιά και να είναι καλότυχα :)

Οταν λεμε τραπεζι επισημων τι εννοουμε; Ειχε διαφορετικο μενου ή καλυτερο φωτισμο; Εγω παλι τραπεζι τζαμπατζηδων και οχι επισημων θα το χαρακτηριζα. Οπως και να εχει, βιον ανθοσπαρτον στα παιδια με υγεια και ευτυχια για μια ζωη.

Καλό είναι να μη χρησιμοποιουμε την πιο χαρουμενη μερα των παιδιών για να βγάλουμε τις προσωπικες μας κακίες. Ας τους ευχηθούμε να ειναι παντα υγιεις και ευτυχισμένοι και τα σχολια ας τα αφησουμε για αλλα αρθρα.