Το πανόραμα της 6ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Το πανόραμα της 6ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Νοέμβριος 11, 2019 - 08:45
0 σχόλια

Μια συναρπαστική αγωνιστική με αποτελέσματα που άναψαν ακόμα πιο πολύ την σπίθα του ενδιαφέροντος σε κορυφή και ουρά ήταν η 6η του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με τον Ερμή να βρίσκεται μόνος πρώτος πλέον στον βαθμολογικό πίνακα.

24 τέρματα μπήκαν συνολικά σε έξι αναμετρήσεις σε μια άκρως παραγωγική αγωνιστική που ισοφαρίζει σε γκολ αυτή της πρεμιέρας. Αγωνιστική για τους φιλοξενούμενους με πέντε διπλά σε 6 αναμετρήσεις ενώ μόνο ο Πανθυρεατικός κράτησε την έδρα του επικρατώντας στο ντέρμπι της Δόξας Μεγαλόπολης.

Ο Παναγιώτης Ράλλιος έπιασε στην κορυφή των σκόρερ τον Σπύρο Βερβεσό με τους δύο πιτσιρικάδες φορ του Ερμή Μελιγούς και του Λεωνιδίου να οδηγούν την κούρσα του σχετικού πίνακα του εφετινού πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Δεύτερη εκτός έδρας ανατροπή για τον Ερμή δείγμα πως σφυρηλατεί μέταλλο νικητή, πρώτη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας για τον Μαντιεναικό στον Τυρό με τον Απόλλωνα, πρώτη εκτός έδρας και για την Δημητσάνα, πρώτο τρίποντο και για το Κορακοβούνι επίσης εκτός έδρας, χωρίς βαθμό ακόμα ο ΠΑΟΚ Τρίπολης που είναι η μοναδική ομάδα έπειτα από έξι αγωνιστικές. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει το Λεωνίδιο των πιτσιρικάδων που πέρασε και από το Λεβίδι.

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής: Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Πανθυρεατικός επέστρεψε στις νίκες σπάζοντας την κακή παράδοση των τελευταίων ετών κόντρα στη Δόξα Μεγαλόπολης. Νίκη βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας για τους Αστρινούς.

Ο man of match της 6ης αγωνιστικής: Το δίδυμο Μπαρμπαγιάννης - Αποστολόπουλος έκανε θραύση στον Τυρό και μαζί και με τον Δημητρίου οδήγησαν τον Μαντινειακό στην πρώτη του νίκη και μάλιστα εκτός έδρας. Ο πρώτος με τα δύο γκολ που πέτυχε και ο δεύτερος με την μαγική του ασίστ και με το buzzer beater γκολ της νίκης στο φινάλε.

Αποτελέσματα

ΠΑΟΚ Τρίπολης – Κορακοβούνι 1-3

Πανθυρεατικός – Δόξα Μεγαλόπολης 1-0

Τεγέα - Ερμής Μελιγούς 1-4

Ορχομενός Λεβιδίου – Λεωνίδιο 2-3

Ολυμπιακός Λεωνιδίου - Δημητσάνα 1-3

Απόλλων Τυρού – Μαντινειακός 2-3

Βαθμολογία

1. Ερμής Μελιγούς 15

2. Λεωνίδιο 14

3. Πανθυρεατικός 13

4. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 12

5. Δημητσάνα 10

6. Δόξα Μεγαλόπολης 7

7. Τεγέα 7

8. Κορακοβούνι 7

9. Μαντινειακός 6

10. Απόλλωνας Τυρού 5

11. Ορχομενός 4

12. ΠΑΟΚ Τρίπολης 0

Επόμενη αγωνιστική

Ερμής Μελιγούς-Κορακοβούνι

Λεωνίδιο-Τεγέα

Δόξα Μεγαλόπολης-ΠΑΟΚ Τρίπολης

Δημητσάνα-Ορχομενός Λεβιδίου

Μαντινειακός-Πανθυρεατικός

Απόλλων Τυρού-Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.