Το πανόραμα της 11ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας

Το πανόραμα της 11ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας

Δεκέμβριος 22, 2014 - 10:02
0 σχόλια

Με 5 ισοπαλίες στα 6 παιχνίδια του προγράμματος ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική της Α’ Αρκαδίας με τον πρωταθλητή Πανθυρεατικό να είναι ο μεγάλος κερδισμένος και να εκμεταλλεύεται τις ισοπαλίες του Λεωνιδίου και της Δόξας.

 Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ΑΕΚ Τρίπολης-Ορχομενός, Νικηταράς-Βρασιές και Κορακοβούνι-Παγγορτυνιακός δεν υπήρξε νικητής με τις ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Ρεπό είχε η Τεγέα.

Πανθυρεατικός-Απόλλων Τυρού 5-0: Εύκολο απόγευμα για τον Πανθυρεατικό που δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Απόλλωνα παίρνοντας την νίκη με 5-0 και αύξησε την διαφορά του από τους διώκτες του. Η ομάδα του Άρη Σαβούρδου καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ (χατ τρικ) του Κοκκωνά στο 32΄στο 41’ και στο 45’. Στην επανάληψη οι ‘’κιτρινόμαυροι’’ σκόραραν άλλες δύο φορές με τον Μπάρλα στο 81΄ και τον Αγγελόπουλο στο 83’ να διαμορφώνει το τελικό 5-0.

Λεωνίδιο-Ηρακλής Βερβένων 1-1: Γκέλα εκτός προγράμματος για το Λεωνίδιο μετά την ισοπαλία του με τον Ηρακλή με 1-1. Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 50’ με τον Ανδρέα Κύριο να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Όμως ο Ηρακλής κατάφερε να αντιδράσει και να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από μία δύσκολη έδρα χάρη στο τέρμα του Δημάκου στο 85’.

Φαλαισία-Δόξα Μεγαλόπολης 1-1: Το ντέρμπι της Μεγαλόπολης τα είχε όλα… Πάθος, δύναμη, στιγμές έντασης, δύο γκολ και τελικά ισοπαλία. Η Φαλαισία ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 19΄με τον Ποτία με την Δόξα να καταφέρνει να ισοφαρίσει λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με το πέναλτι που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι και τον Δ. Λυμπερόπουλο να είναι εύστοχος από την άσπρη βούλα και να φέρνει το ματς στα ίσια. Το δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το γκολ αυτό δεν ήρθε και έτσι το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΑΕΚ Τρίπολης-Ορχομενός 0-0: Σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές ΑΕΚ και Ορχομενός ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Η ΑΕΚ είχε την υπεροχή όμως η καλά οργανωμένη άμυνα του Ορχομενού δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Μακρή. Σημαντικότερη στιγμή του αγώνα η κεφαλιά του Σπανάκη στο δοκάρι στο 77’.

Νικηταράς-Βρασιές 1-1: Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Νικηταράς και Βρασιές με το 1-1 να είναι το σκορ της αναμέτρησης. Ο Ζαχαρόπουλος έβαλε μπροστά της Βρασιές ανοίγοντας το σκορ στο 48’ όμως ο Νικηταράς έφτασε στην ισοφάριση στο 75’ με τον Δημάκη να χρίζεται σκόρερ και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Κορακοβούνι-Παγγορτυνιακός 1-1: Χωρίς νικητή έληξε και το ντέρμπι της ‘’ουράς’’ ανάμεσα στο Κορακοβούνι και τον Παγγορτυνιακό. Η ο μάδα της Γορτυνίας μπήκε πολύ καλά στον αγώνα και προηγήθηκε με τον Κουρόγιωργα στο 3’. Το Κορακοβούνι προσπάθησε για την ισοφάριση και τα κατάφερε με τον Κουλεντιανό στο 85’ να λυτρώνει την ομάδα του και να της χαρίζει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σκόρερ: Αγγελόπουλος 11 (Πανθυρεατικός)

Αποτελέσματα 11ης αγωνιστικής

  Πανθυρεατικός-Απόλλων Τυρού 5-0 

Λεωνίδιο-Ηρακλής Βερβένων 1-1

Κορακοβούνι-Παγγορτυνιακός 1-1

ΑΕΚ Τρίπολης-Ορχομενός Λεβιδίου 0-0

Φαλαισία-Δόξα Μεγαλόπολης 1-1

Νικηταράς Δολιανών-Βρασιές 1-1

Βαθμολογία:

1.  Πανθυρεατικός 27

2. Λεωνίδιο 24

3. Δόξα Μεγαλόπολης 22

4. ΑΕΚ Τρίπολης 16

5. Βρασιές 14

6. Φαλαισία 14

7. Τεγέα 13

8. Νικηταράς Δολιανών 12

9. Ηρακλής Βερβένων 9

10. Ορχομενός Λεβιδίου 8

11. Απόλλων Τυρού 7

12. Κορακοβούνι 6

13. Παγγορτυνιακός 4

Επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, 15.00

Δόξα Μεγαλόπολης-ΑΕΚ Τρίπολης

Τεγέα-Κορακοβούνι

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, 15.00

Ορχομενός Λεβιδίου-Πανθυρεατικός

 Παγγορτυνιακός-Απόλλων Τυρού

Βρασιές-Φαλαισία

Νικηταράς Δολιανών-Λεωνίδιο

Ρεπό: Ηρακλής Βερβένων

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.