Ζωντανή μουσική, ομιλία και πάρτυ στο Ίδρυμα Ζαφείρη στο Άστρος

Ζωντανή μουσική, ομιλία και πάρτυ στο Ίδρυμα Ζαφείρη στο Άστρος

Δεκέμβριος 22, 2014 - 09:50
0 σχόλια

Από το astrosnews.gr

Ομιλία, παιδικό πάρτυ και μουσική παράσταση περιελάμβανε το πρόγραμμα, χθες τελευταία ημέρα του τριημέρου εκδηλώσεων του Συλλόγου Γονεών και Φίλων ΑΜΕΑ, στο Ιδρυμα Ζαφείρη στο Αστρος. Από το πρωί, λοιπόν, κλόουν, ζωγραφικής και παιχνίδια περίμεναν τους μικρούς επισκέπτες  μες το πάρτυ να κρατά μέχρι το μεσημέρι, στο χώρο που λειτούργησε και τις τρεις μέρες το bazzar. Το βράδυ στις 8.00 ακολούθησε η ομιλία του ψυχολόγου κ. Αριστοτέλη Κοίνη για τα όρια της συμπεριφοράς των παιδιών, ο οποίος απάντησε σε απορίες γονέων και συζήτησε μαζί τους. Η βραδιά έκλεισε με ζωντανή έντεχνη, λαϊκή και παραδοσιακή μουσική από ντόπιους καλλιτέχνες που για μια ακόμα χρονιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη χθεσινή ημέρα, βίντεο και ευχαριστήρια δήλωση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου κ. Κ. Μπάρλα.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Ειδήσεις: 
Video: 

astrosnews ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΕΑ 21 12 14Α


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.