Πανηγύρι στο Λώτι Γορτυνίας (pics)

Πανηγύρι στο Λώτι Γορτυνίας (pics)

Ιούλιος 30, 2019 - 15:07
0 σχόλια

Αλλη μια εκδήλωση του συλλόγου Λωταίων, ενα πανυγήρι στο χωριό που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ενα πανυγήρι το οποίο έγινε πλέον θεσμός και κάθε χρόνο δείχνει την ανοδική του πορεία. Μια δυναμική, η οποία οφείλεται στην αυξανόμενη παρουσία ολων των συμπατριωτών αλλά και φίλων απο τα γύρω χωριά. Σαν σύλλογος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμπατριώτες και φίλους των γύρω χωριών. Εχουμε χρέος πλέον απέναντι σε ολους, να πασχίζουμε για καλύτερη ποιότητα σε ολους τους τομείς της διοργάνωσης αυτού του πανυγηριού, γιατί η παρουσία ολων σας, που γέμισε απο άκρη σε άκρη την πλατεία μας, μας οπλίζει με δύναμη και θέληση.

Να ευχαριστήσουμε θερμά και ξεχωριστά τον νέο ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΛΗ, που μας τίμησε με την παρουσία του, αλλά και για τα καλά του λόγια.

Ευχαριστούμε επίσης για την παρουσίας τους, τον νύν αντιδήμαρχο Γορτυνίας Γιάννη Τσιούλο, τον πρόεδρο Λουτρών Κολιόπουλο Γιώργο, τον πρόεδρο του Πυρρί Γιάννη Στρίκο, τον πρόεδρο απο το Λιβαδάκι κύριο Μίχα, τον πρόεδρο του Άι. Γιάννη κύριο Γκίκα οπως και τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Θανάση Σιαρακά. Επίσης τους προέδρους των συλλόγων Οχθίων και Δαφνούλας, Διονυσόπουλο Γιάννη και Γιώργο Παπαγρηγορίου και την πρόεδρο του συλλόγου Κακουραίων Σούλα Παυλή. Ευχαριστούμε επίσης τον σύλλογο της Λιοδώρας για την βοήθεια του, οπως και τον Γρηγόρη Λυμπερόπουλο που πρόσφερε στον σύλλογο μας.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.