Παναρκαδικός - Βρασιές 4-0 (pics,vid)

Παναρκαδικός - Βρασιές 4-0 (pics,vid)

Νοέμβριος 26, 2023 - 20:24
3 σχόλια

Ο Παναρκαδικός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στις Βρασιές κερδίζοντας στο γήπεδο του στην Τρίπολη με 4-0 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας συνεχίζοντας να είναι μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 39’ με τον πρώτο τους σκόρερ τον Στρέμπα για να ακολουθήσουν στην επανάληψη τα τέρματα του Κοπρένκα στο 53’, του Τασσόπουλου στο 75’ και του Παπαλάμπρου στο 82’ για το τελικό 4-0.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση του Παναρκαδικού με τις Βρασιές.

Παναρκαδικός: Κουμπαρούλης, Τσακωνάκος, Αλεξανδρής (Βόρφι), Κοπρένκα ( Κουτσούνης), Νάνος, Γιαννακούρας, Μιχόπουλος (Νικολόπουλος), Πλεμμένος (Παπαλάμπρος), Στρέμπας, Σαραντόπουλος, Λυμπερόπουλος Δ. (Τασσόπουλος).

Βρασιές: Κολοβός, Δήμου, Σκαντζός Μ., Σαλαπάτας, Σκαντζός Σ., Σούρσος, Κόλλιας, Λάμπρου, Ανδριανός (Θερμογιάννης), Σταθουλόπουλος, Βλαχοπαναγιώτης (Βλαχοπαναγιώτης).

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παναρκαδικός - Βρασιές 4-0


3 Σχόλια

Πιστεύω ότι η ομάδα εάν πάρει διπλό στο λεωνιδιο την ερχόμενη αγωνιστική πράγμα που είναι σίγουρα δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο θα πάρει πρωτάθλημα. Το λέω χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω τον ερμη μελιγους και την ομάδα της Δημητσάνας.

Το 7 και το 8 των Βρασιών μεγάλα ταλέντα πρέπει να τα προωθήσει το αρκαδικό ποδόσφαιρο και να τα βοηθήσει λίγο παραπάνω.. Μήπως arcadiaportal.gr κάνετε κάποιο άρθρο για την μέχρι τώρα παρουσία τους στο πρωτάθλημα??

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.