Παναρκαδικός: Προπόνηση σε ρυθμούς... «Σάμπα»

Παναρκαδικός: Προπόνηση σε ρυθμούς... «Σάμπα»

Αύγουστος 18, 2015 - 10:00
1 σχόλια
 

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Παναρκαδικό μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Γιώργος Αντωνόπουλος στους ποδοσφαιριστές του.

Οι πράσινοι το απόγευμα της Δευτέρας (17/8) πάτησαν και πάλι γήπεδο και μπήκαν και πάλι σε φουλ ρυθμούς προπόνησης καθώς την Τετάρτη (19/8) θα φιλοξενήσουν την Α.Ε. Σπάρτης σε φιλικό τεστ ενόψει της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Στα υπόλοιπα συνεχίζονται οι δοκιμές ποδοσφαιριστών από το τριφύλλι καθώς στην προπόνηση της Δευτέρας (17/8) το παρών έδωσε ένας νεαρός Βραζιλιάνος ο οποίος και δοκιμαστεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Ίγκο είναι μεσοεπιθετικός και κατάγεται από την χώρα της ''σάμπα'' και με βάση το όσα δείξει στις προπονήσεις θα αποφασίσει το προπονητικό επιτελείο αν θα παραμείνει στην ομάδα η όχι.

 
Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ποιο προπονητικο επιτελείο θα αποφασίσει? Ο Μπάκος και ο Καυμενάκης αποφασίζουν. Η Διοίκηση του ΠΑΟ είναι γλάστρα.Θα κάνει και μεταγραφές?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.