Παναρκαδικός - Α.Ο. Υπάτου 2-1 (vid)

Παναρκαδικός - Α.Ο. Υπάτου 2-1 (vid)

Δεκέμβριος 09, 2018 - 18:47
1 σχόλια

Ο Παναρκαδικός πέτυχε σπουδαία νίκη επικρατώντας με 2-1 του Α.Ο. Υπάτου στην Τρίπολη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα με δύο τέρματα στο πρώτο μέρος του Μάριου Γεωργόπουλου στο 11' και του Μουλάτου στο 38' πήρε το προβάδισμα με τους φιλοξενούμενους στην επανάληψη να μειώνουν στο 51' με τον Ταφταρίδη, στην συνέχεια να πιέζουν αλλά το τριφύλλι να κρατά το 2-1 μέχριο το τέλος φθάνοντας σε μια σπουδαία νίκη.

Δείτε το βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τον αγώνα του Παναρκαδικού με τον Α.Ο. Υπάτου.

Παναρκαδικός (Α. Μαυρέας): Λίβας, Καναβέτας, Μπινιώρης, Σεντεμέντες, Gadiaka, Κασάπης, Μουλιάτος (Τσιώλης), Στρέμπας, Γεωργόπουλος (Βίγκνιεβιτς), Λυμπερόπουλος Καρβάλιο (Σβίγγος), Μουλιάτος (Τσιώλης).

Α.Ο Υπάτου (Σ. Σταθόπουλος): Μπαμπανιώτης, Αργυρίου, Παπαχαραλάμπους, Ευθυμίου, Ταφταρίδης, Γκούμας, Σπανός, Σπηλιώτης (Μπερναδάκης), Πέππας, Οικονομόπουλος (47' Μπομπανά), Σπηλιώτης (Μπερνιδάκης), Βάθης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παναρκαδικός-Α.Ο. Υπάτου 2-1


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.