Παναρκαδικός: Αιματολογικές και προπόνηση

Παναρκαδικός: Αιματολογικές και προπόνηση

Ιούλιος 26, 2016 - 20:15
0 σχόλια

Η προετοιμασία του Παναρκαδικού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησε με τους ποδοσφαιριστές να μπαίνουν σταδιακά στους ρυθμούς που απαιτούν οι συνθήκες.

Το πρωΐ της Τρίτης (26/7) οι ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε γκρουπ πέρασαν από τις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις ενώ το απόγευμα βρέθηκαν στο γήπεδο για να κάνουν το προπονητικό τους πρόγραμμα.

Υπό τις οδηγίες του Θανάση Παπαζαφειρόπουλου και με το βάρος να πέφτει κυρίως στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης αλλά και σε παιχνίδια με μπάλα σε μικρό χώρο πραγματοποιήθηκε η 2η προπονητική μέρα των πρασίνων με τους ρυθμούς και την ένταση να ανεβαίνει σταδιακά.

Οι προπονήσεις για τις επόμενες ημέρες θα είναι απογευματινές με εξαίρεση το Σάββατο (30/7) που θα είναι διπλή (πρωΐ-απόγευμα) ενώ την Κυριακή (31/7) είναι προγραμματισμένο το πρώτο ρεπό της ομάδας.

Τέλος οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Παναρκαδικού αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας να υποβληθούν σε εργομετρικά τεστ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.