Παναρκαδικό Νοσοκομείο: Στόχος να γίνει πανεπιστημιακό

Παναρκαδικό Νοσοκομείο: Στόχος να γίνει πανεπιστημιακό

Ιούνιος 27, 2018 - 14:40
3 σχόλια

Τη Δευτέρα 25-6-18 επισκέφθηκε το Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης η Καθηγήτρια Βυζαντινής Τέχνης στην Ελληνική Έδρα στο University of California στο Los Angeles, Dr. Sharon Gerstel, η οποία ενημερώθηκε από το Διοικητή του Νοσοκομείου για τη λειτουργία, το σχεδιασμό και τα προβλήματα του Νοσοκομείου καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να υποστηριχθεί ο Νοσοκομείο στην πορεία αναβάθμισής του.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τους χώρους του Νοσοκομείου και μίλησε με ασθενείς και το προσωπικό. Η Dr. Gerstel έμεινε εντυπωσιασμένη από το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις εντυπώσεις της στους ομογενείς μας, καθώς και το ότι διαπίστωσε με τα μάτια της τη λειτουργικότητα και την χρησιμότητα εξοπλισμού τον οποίον έχουν δωρίσει ομογενείς στο Νοσοκομείο. Στη συνέχεια έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο λογαριασμό της:

 

 

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Τι της έδειξαν που έμεινε εντυπωσιασμενη? Τα κρεβατια με φθαρμένα τα στρώματα, τα τρύπια σεντόνια ή τους γιατρούς που συμπεριφέρονται στους ασθενείς σαν σκυλιά?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.