Παναρκαδικό: Αλλαγή στο Τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο Μαιευτικής - Γυναικολογίας και Ορθοπεδικής

Παναρκαδικό: Αλλαγή στο Τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο Μαιευτικής - Γυναικολογίας και Ορθοπεδικής

Ιούνιος 30, 2019 - 15:00
1 σχόλια

O Διοικητής του Π. Γ.Ν. Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» αποφάσισε:

1. Την τροποποίηση απόφασης ως προς το σημείο που αφορά την λήξη του ωραρίου λειτουργίας του Τακτικού Εξωτερικού Μαιευτικού – Γυναικολογικού Ιατρείου, υπό την ευθύνη του κ. Κουτσούλη Δημητρίου, ως έξης:

Κάθε Παρασκευή: κ. Κουτσούλης Δημήτριος, με αριθμό προγραμματισμένων ραντεβού είκοσι δύο (22), ώρα έναρξης 08:00 π.μ. και ώρα λήξης 15:00 μ.μ.

2. Την λειτουργία Τακτικού Εξωτερικού Ορθοπεδικού Ιατρείου, υπό την εποπτεία του Ιατρού κ. Φόρτη Αθανασίου, με συγκεκριμένη ώρα ανά ασθενή, έτσι ώστε να μην δημιουργείται συμφόρηση στο Ιατρείο και να μην ταλαιπωρούνται οι ασθενείς με πολύωρη αναμονή.

Κάθε Πέμπτη, ώρα έναρξης ιατρείου 08:30π.μ., αριθμός ραντεβού δέκα (10) και διάρκεια κάθε ραντεβού δέκα πέντε (15) λεπτά.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Που καταντησαμε. Η επίσκεψη στον γιατρό με χρόνο. Μετά τι? Αν δεν έχεις χρήματα φέρε δυο κότες όπως της είπε ο άλλος....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.