Παναγιώτης Κοκκάλας: Ένα παιδικό μου όνειρο έγινε πραγματικότητα

Παναγιώτης Κοκκάλας: Ένα παιδικό μου όνειρο έγινε πραγματικότητα

Σεπτέμβριος 08, 2015 - 10:26
0 σχόλια

Ο Τριπολίτης αθλητής Παναγιώτης Κοκκάλας μετά την Παγκόσμια διάκριση που πήρε φέρνοντας το ασημένιο μετάλλιο από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Tae Κwon Do, μίλησε για την εμπειρία του αλλά και το παιδικό του όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ο ανώτερος στόχος ενός αθλητή TAE-KWO-DO ITF είναι να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής και είναι ένας τίτλος που τον ακολουθεί μια ζωή. Είμαι πολύ χαρούμενος που εκπληρώθηκε ένα παιδικό μου όνειρο στο να συμμετέχω σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα και να στεφθώ παγκόσμιος πρωταθλητής. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό να εκπροσωπήσω την χώρα μου και τα κατάφερα. Ο σωστός προγραμματισμός και η αγάπη μου γι’ αυτό το άθλημα με οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Έζησα συγκλονιστικές στιγμές όπου θα μου μείνουν αποτυπωμένες για όλη μου την ζωή.

Καταρχήν, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για όλα αυτά τα χρόνια που με στηρίζει, τους συναθλητές – φίλους μου που στάθηκαν δίπλα μου, τον κ. Χ. Κολλιόπουλο, τον κ. Αρή Βελισσαρόπουλο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Τρίπολης στην κα Αληγέωργα Γαρυφαλλιά και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την στήριξη τους».
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.