Πάμπλο Μάσα: «Ντρέπομαι...»

Πάμπλο Μάσα: «Ντρέπομαι...»

Φεβρουάριος 20, 2017 - 16:01
1 σχόλια

Ο αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης τα είπε όλα σε μία λέξη (ντρέπομαι) αναφορικά με την ήττα και την εμφάνιση της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό μη μπορώντας να κρύψει την στεναχώρια του για το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Πάμπλο Μάσα δεν έκρυψε τα λόγια του μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA τονίζοντας πως το κυριότερα θέμα πλέον για τον Αστέρα Τρίπολης δεν είναι το αγωνιστικό αλλά το ψυχολογικό κομμάτι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάμπλο Μάσα στην NOVA

«Αισθάνομαι ντροπή. Η εμφάνισή μας ήταν τραγική. Είναι δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή, όλος ο κόσμος είδε ότι δεν υπήρχαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πολύ δύσκολη βραδιά για όλους μας, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.

Πληρώσαμε ακριβά τα λάθη μας, δυστυχώς υπάρχουν κάποιες ομάδες απέναντι στις οποίες μπορεί να κάνεις λάθη και να μη σου κοστίσουν, υπάρχουν κάποιες ομάδες απέναντι στις οποίες κάνεις κάποια λάθη και σου κοστίζουν πάρα πολύ ακριβά. Δυστυχώς αυτό συνέβη σήμερα, ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που μπορούν τη μισή ευκαιρία να την κάνουν γκολ, μπορούν να εκμεταλλευτούν το παραμικρό λάθος. Εμείς στα πρώτα λεπτά με πάρα πολλά λάθη επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να φτάνει κοντά στην εστία μας. Μας κυνηγάει από καιρό ψυχολογικά ότι όταν δεχόμαστε πρώτοι γκολ και κυρίως νωρίς όπως σήμερα, πραγματικά δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι. 

Μας έχει συμβεί και σε άλλα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν, ίσως να μην ήμασταν κι εμείς εξοικειωμένοι με το γεγονός ότι θα βρεθούμε πίσω στο σκορ και θα πρέπει να έχουμε τρόπο να αντιδράσουμε. Δυστυχώς η ομάδα δείχνει να έχει αυτό το ψυχολογικό πρόβλημα στο πώς θα μπορέσει να αντιδράσει όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ νωρίς. Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να δουλέψουμε και όχι τόσο πολύ στο ποδοσφαιρικό, γιατί η ομάδα έχει δείξει καλά δείγματα σε αρκετούς αγώνες. Ωστόσο δυστυχώς δεν δείχνει τον καλύτερό της εαυτό όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.