«Παλαιοχριστιανοί»: Τι είναι και πώς ζουν αυτές οι ομάδες - Ειδικός εξηγεί

«Παλαιοχριστιανοί»: Τι είναι και πώς ζουν αυτές οι ομάδες - Ειδικός εξηγεί

Φεβρουάριος 19, 2024 - 11:13
6 σχόλια

«Είμαστε μια κοινότητα παλαιοχριστιανών, στα πρότυπα των παλαιόπιστων Ρωσίας, ή των Άμις στην Αμερική, που αρνούμαστε την τεχνολογική πρόοδο και ζούμε παραδοσιακά, όπως οι πρώτοι χριστιανοί», είχε δηλώσει ο πατέρας της πολύτεκνης οικογένειας που ζει σε λαγούμι στην Κόρινθο.

Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα υπόθεση, η έρευνα της οποίας τις τελευταίες ώρες είναι σε πλήρη εξέλιξη, καθώς πολλά είναι τα ερωτήματα τόσο για τις συνθήκες διαβιώσεις των ανήλικων παιδιών της οικογένειας όσο και για τις συνθήκες γέννησής τους.

Διαβάστε περισσότερα για τις κοινότητες των Παλαιοχριστιανών.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Μετά από επέμβαση εισαγγελέα έγινε η προσαγωγή του "παλαιοχριστιανού" όπως τον αναφέρουν τα ΜΜΕ επειδή δεν πάνε σχολείο τα παιδιά του. Η μάνα και τα παιδιά δεν ήταν εκεί,οπότε συνέλαβαν μόνο τον πατέρα. Ζούσαν σε δική τους γή έστω και σε παράγκες. Κύριε Εισαγγελέα, τι γίνεται με αυτους που σέρνουν στη ζητιανιά τα παιδιά τους, που από νήπια τα εκπαιδεύουν σε μικροκλοπές, που από 15 χρόνων πουλάνε όπλα, ναρκωτικά και κλέβουν ότι βρουν? Εκεί δεν παρεμβαίνει κανένας? Οι γύφτοι στο απυρόβλητο επειδή τα παιδιά τους,δεν έχουν ανάγκη από σχολεία.

Καλά τα λέει ο Ρουσάκης με τα άρθρα και το σύνταγμα, χωρίς να συμφωνώ με αυτή την κατάσταση, αλλά θα πρέπει σύμφωνα με το σύνταγμα να υπάρχει ίση αντιμετώπιση όλων των πολιτών. Τι γίνεται με τους γυφταραίους που έχουν ρημάξει τον τόπο μας και γενικώς με την εγκληματικότητα που καλπάζει; Βρήκαν θέμα να ασχοληθούν οι αποτυχημένη διμοσιογραφίσκοι για να πάρουν άξια το μπαξίσι τους. Δεν ντρεπόμαστε, αλλά που ντροπή εδώ μας κατέκλεισαν οι ***

Κύριε εισαγγελείς και «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» αντί να τρέξετε στα δικαστήρια αυτούς που ευθυνονται για την τραγωδία των Τεμπων ,τα αντιπλημμυρικά που δεν έγιναν ΠΟΤΕ στην Θεσσαλία και οι κάτοικοι των χωριών ζουν προσφυγιά ,Αντί να κυνηγήσετε την ντροπή της επιστήμης που έφεραν πανικό στην περίοδο covid τους κάνατε και ακαταδίωκτο ,και χτυπάτε με όλο το μένος μια οικογένεια που ήθελε να ζήσει όπως θέλει ;Ντροπή και αίσχος ,για την κατρακύλα της χώρας έχετε την μισή ευθύνη εσεις .

Καμία σχέση με τους Amish και τους σχισματικούς της Ρωσίας, οι οποίοι ζουν αποκομμένοι εδώ κι αιώνες. Εδώ μιλάμε για μια κοινότητα που δημιουργήθηκε τα τελευταία 3-4 χρόνια από ανθρώπους που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην ίδια κοινωνία με εμάς, αλλά την απέρριψαν για διάφορους λόγους. Όσον αφορά την επιλεκτική στάση των λειτουργών της "δικαιοσύνης", τα έγραψαν ήδη άλλοι. Μιλάμε για κράτος πολλών ταχυτήτων.

Πού είναι η ΠΟΕ ΟΤΑ να στηρίξει το μέλος της; Τί άλλο θα μπορούσε να είναι ο καψερός;

Ανεξάρτητη δικαιοσύνη ΔΕΝ υπάρχει όταν ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διορίζεται από την εκάστοτε κυβέρνηση. Πάμε παρακάτω...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.