Παιδικό αποκριάτικο πάρτι δήμου Τρίπολης (photos+video)

Παιδικό αποκριάτικο πάρτι δήμου Τρίπολης (photos+video)

Φεβρουάριος 14, 2015 - 18:27
4 σχόλια

Με πολύ κέφι ξεκίνησαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Τρίπολης το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στις 17:00 στο Πνευματικό κέντρο του δήμου Τρίπολης.

Η πρώτη εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους μικρούς φίλους του δήμου Τρίπολης όπου οι απόκριες μπορούμε να πούμε τους ανήκουν δικαιωματικά.

Οι μικροί μασκαράδες, αλλά και οι γονείς τους συμμετείχαν στα ζογκλερικά κόλπα τα οποία ο κύριος Νίνο μοίραζε απλόχερα.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούσαν ούτε λεπτό και όσοι βρέθηκαν στο Πνευματικό είχαν την τύχη να απολαύσουν ένα χαρούμενο Αποκριάτικο πάρτι το οποίο θα τους μείνει αξέχαστο.

Οι εκδηλώσεις του δήμου Τρίπολης συνεχίζονται αύριο Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 20:30  με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων ΑΤΤΙΚΑ στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παιδικό αποκριάτικο πάρτι δήμου Τρίπολης


4 Σχόλια

αυτό το λέει κάποιος προσέλευση??? υπάρχει κάποιος που να θεωρεί την εκδήλωση επιτυχημένη??? καλά ούτε στο τζάμπα δεν σας εμπιστεύεται πια ο δημότης ....

ΨΈΜΑΤΑ τον περισσότερο κόσμο το Πνευματικό τον έχει δει στις προεκλογικές συγκεντρώσεις Παυλή. Ρουλάκι τι έγινε ????? με αποτυχία ξεκίνησε το 2015 ? και που είσαι ακόμα έχει να πέσει π....α, παντόφλα ρε παιδιά αμέσως το μυαλό σας ...

Ούτε το 1/3 από πέρσι δεν είχε κόσμο το Πνευματικό Κέντρο. Πέρσι ήταν γεμάτε και οι δύο αίθουσες και υπήρχε κόσμος και απ' έξω? Γιατί τόσο ανοργάνωτα φέτος όλα?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.