Παγώνη: Δεν μπορούμε να μείνουμε εσώκλειστοι επειδή κάποιοι δεν εμβολιάζονται

Παγώνη: Δεν μπορούμε να μείνουμε εσώκλειστοι επειδή κάποιοι δεν εμβολιάζονται

Οκτώβριος 22, 2021 - 08:55
4 σχόλια

φωτογραφία arcadiaportal.gr

Η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» αναφέρθηκε στον κίνδυνο που κρύβουν οι παρελάσεις, στην τρίτη δόση του εμβολίου και στο πώς προβλέπεται ο φετινός χειμώνας.

Η κ. Παγώνη αναφέρθηκε στο ζήτημα των παρελάσεων, τονίζοντας πως είναι πολύ επικίνδυνο να εκτιναχτούν τα κρούσματα.

«Όσοι πάνε στην παρέλαση θα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ. Τώρα πως θα κρατήσουν αποστάσεις; Δεν ξέρω. Τώρα από εκεί και πέρα ο καθένας να φορέσει τη μάσκα του, να κρατήσει τις αποστάσεις του και όταν τελειώσει η παρέλαση να φύγει για να πάει να φάει. Η μεγάλη κινητικότητα φέρνει αύξηση κρουσμάτων.

Δεν παίζει ρόλο αν είναι εξωτερικός χώρος. Δεν μπορείς να ελέγξεις αν ο διπλανός σου είναι ανεμβολίαστος ή αν νοσεί και είναι ασυμπτωματικός.

Πρόβλημα επίσης αποτελεί ο συνωστισμός που επικρατεί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με την κ. Παγώνη να παρατηρεί πως τις τελευταίες μέρες υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία το πρωί και πολλοί είναι εκείνοι που παίρνουν τα αυτοκίνητά τους ώστε να προφυλαχθούν από τον συνωστισμό και τον κορονοϊό.

«Έρχεται δύσκολος χειμώνας και δεν ξέρουμε πως θα τα βγάλει πέρα το σύστημα υγείας. Είπαμε να ενισχυθούν τα νοσοκομεία. Όταν έχουμε φτάσει μόνο 60% των εμβολιασμένων τον Οκτώβριο, φυσικό είναι να λέμε ότι ο χειμώνας θα είναι δύσκολος. Δεν μπορεί με τίποτα να γίνει lockdown, γιατί ο κόσμος και η οικονομία προχωράνε μπροστά και δεν μπορούμε να μείνουμε εσώκλειστοι για μία ζωή επειδή κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν», είπε η κ. Παγώνη.

Σύμφωνα με την κ. Παγώνη, το ποσοστό των υγειονομικών που έχουν εμβολιαστεί αγγίζει το 95,8%, ενώ δήλωσε πως οι πάντες πρέπει να εμβολιαστούν με την τρίτη δόση.

«Ο ανεμβολίαστος θα μπει σε ΜΕΘ, θα διασωληνωθεί, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας. Και για τους ανεμβολίαστους και για τους εμβολιασμένους θα κάνουμε τα πάντα, δεν θα υπάρξει διαχωρισμός», τόνισε.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Οι φίλοι μας οι ψέκες, οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα, που έγραφαν ψευδή νούμερα για τους εμβολιασμένους του Ισραήλ μήπως είδαν τι γίνεται στην Πορτογαλία. Θέλουν μήπως να μας δώσουν τα φώτα τους για το 85% των "μπολιασμένων" "πειραματόζωων" που πλέον ζουν σαν άνθρωποι; Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η γνώμη τους. Άλλωστε οι περισσότεροι έχουν PHD στην ιατρική (εκτός από το PHD στα οικονομικά που τους έχει ξεμείνει από την εποχή Σώρρα).

ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΡΙΑ ΠΑΓΩΝΗ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ;

Είναι οι ίδιοι ψέκες που λένε ψέματα και για την Σουηδία. Που την φέρνουν ως παράδειγμα ενώ σώθηκαν ΚΑΙ αυτοί με τον εμβολιασμό, που τα πάνε σαφώς καλύτερα από εμάς. Που λένε ότι είχαν μηδενίσει οι θάνατοι στην Σουηδία το πρώτο τρίμηνο, όταν ΜΟΝΟ τον Ιανουάριο του 2021 οι θάνατοι στην Σουηδία από COVID ήταν πάνω από 1.700!!! Τον Φεβρουάριο περίπου 800 και τον Μάρτιο περίπου 500. 3.000 νεκροί το πρώτο τρίμηνο και λένε ότι είχαν μηδενίσει οι νεκροί πριν το εμβόλιο!!! Το ψέμα που κυκλοφορεί από τους ψεκασμένους είναι απίστευτο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.