Παγκρήτια Τράπεζα: Ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο κατάστημα στην Τρίπολη

Παγκρήτια Τράπεζα: Ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο κατάστημα στην Τρίπολη

Ιανουάριος 16, 2024 - 12:08
7 σχόλια

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στην πόλη της Τρίπολης στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της ορθολογικής επέκτασης του δικτύου καταστημάτων σε νέες αγορές με ιδιαίτερη δυναμική, όπως αναφέρει η τράπεζα στην ανακοίνωσή της.

To υποκατάστημα βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στη συμβολή της πλατείας με την Εθνικής Αντιστάσεως.

Η Παγκρήτια Τράπεζα διαθέτει σήμερα ένα δίκτυο καταστημάτων, 33 εκ των οποίων βρίσκονται στην Κρήτη και 17 στην Αττική, ενώ παράλληλα διατηρεί παρουσία με 3 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και από ένα στη Μήλο, στη Ρόδο, στην Πάτρα, στη Χίο και στην Καλαμάτα.

Η Thrivest Holding Ltd, συμφερόντων Μπάκου, Καϋμενάκη, Εξάρχου, αύξησε το ποσοστό της από το 34% στο 45% στην Παγκρήτια τράπεζα τον Νοέμβριο του 2022.


7 Σχόλια

Αχ ρε Βγενόπουλε που είσαι ; Λείπεις είχες κάνει σχολή σε αυτά τα θέματα. Ο λαός ξεχνά και για αυτό τα ξανά τραβά… εάν πιστεύεται ότι ψηφίζοντας τους ίδιους που δημιούργησαν το πρόβλημα τότε θα λυθεί το πρόβλημα τότε είστε όλοι ηλ ..θιοι και δεν είστε καν χρήσιμοι …

Δηλαδή τι προτείνετε; να μην έχουμε τράπεζες; Η Παγκρήτια πάντως έχει καθαρό παρελθόν.

Πάντως μέχρι σήμερα κανένας καταθέτης δεν έχει χάσει τα λεφτά από καμία τράπεζα που έκλεισε στην Ελλάδα. Το λέω απλά για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Βέβαια αν κλείσει το υποκατάστημα, θα πρέπει να βρεις άλλο για να κάνεις τις συναλλαγές σου (πχ για ανάληψη των χρημάτων σου).

Αυτό που συζητιέται στα καφενεία είναι οτι σχεδιάζεται μελλοντικά να συγχωνευθεί με άλλη παρακείμενη μεγάλη τράπεζα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.