Παγκόσμια ημέρα τένις στον αρκαδικό όμιλο αντισφαίρισης Άτλας

Παγκόσμια ημέρα τένις στον αρκαδικό όμιλο αντισφαίρισης Άτλας

Μάρτιος 10, 2015 - 08:31
0 σχόλια

H ITF έχει ορίσει την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 ως την παγκόσμια ημέρα του τένις, ενός αθλήματος που εμείς το γιορτάζουμε κάθε μέρα. Και ήρθε η ώρα να το γιορτάσουμε όλοι μαζί. 

Στα πλαίσια λοιπόν, της Παγκόσμιας ημέρας του τένις, ο Αρκαδικός Όμιλος Αντισφαίρισης Άτλας οργανώνει και συμμετέχει στην διεθνή προσπάθεια προβολής και διάδοσης του αθλήματος της αντισφαίρισης. Την  Τετάρτη  11 Μαρτίου τα γήπεδα θα είναι ανοιχτά για μικρούς και μεγάλους προς χρήση και συμμετοχή στις εκδηλώσεις του ομίλου. 

Πιο συγκεκριμένα, η τενιστική γιορτή θα ξεκινήσει στις 16:00  το μεσημέρι, με δημιουργική απασχόληση για τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι θα βάλουν την δική τους πινελιά  φτιάχνοντας καλλιτεχνικές δημιουργίες με θέμα την παγκόσμια ημέρα του τένις. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ενημέρωση  από τους διακεκριμένους στο είδος τους και εξωτερικούς  συνεργάτες του ομίλου μας,  κο Δεδούση Χρήστο (εξειδικευμένο φυσικοθεραπευτή) και κα Δέδε Βασιλική (κλινική διατροφολόγο)για θέματα σχετικά με την υγεία και τον αθλητισμό. Η ενημέρωσή αυτή θα γίνει σε μορφή συζήτησης με πρωταγωνιστές τα παιδιά με σκοπό να δοθούν σωστά ερεθίσματα για υγιεινή διατροφή και καλή σωματική προετοιμασία πριν και μετά τους αγώνες και το παιχνίδι. Η γιορτή θα κλείσει με παιχνίδια και πολύ τένις για όλους τους φίλους του αθλήματος.

Με τον τρόπο αυτό στέλνουμε και εμείς το δικό μας μήνυμα, ελπίζουμε να γεμίσουν όλα τα γήπεδα με κόσμο και να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να πάρουν μια γεύση από αυτό που αγαπάμε...το ΤΕΝΙΣ.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.