Παγκόσμια ημέρα Διαβήτη: Το Μαλλιαροπούλειο έγινε μπλε για καλό σκοπό (pics)

Παγκόσμια ημέρα Διαβήτη: Το Μαλλιαροπούλειο έγινε μπλε για καλό σκοπό (pics)

Νοέμβριος 14, 2020 - 19:14
3 σχόλια

Η Τρίπολη για την φετινή Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στέλνει το πιο ισχυρό και επίκαιρο μήνυμα. Προστατευόμαστε, ενημερωνόμαστε, δεν φοβόμαστε. Η παγκόσμια ημέρα Διαβήτη γιορτάζεται στις 14 Νοεμβρίου, κάθε χρόνο, σε όλο τον κόσμο και ως στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κόσμου στην πάθηση, στην πληροφόρηση καθώς και στην κινητοποίηση όλων μας για προληπτικές εξετάσεις. Η σημερινή μέρα στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κόσμου στην πάθηση, στην πληροφόρηση καθώς και στην κινητοποίηση όλων μας για προληπτικές εξετάσεις. Διεθνές σύμβολο είναι ο μπλε κύκλος, σύμβολο της ζωής, της υγείας και της ενότητας των ατόμων με διαβήτη. Σήμερα Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020 ο Δήμος Τρίπολης φώτισε το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, κατά τις ώρες 7.00 με 8.00 μ.μ.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

για να το δει ποιος στην καραντίνα; τελικά εκεί στη Λαγοπάτη έχετε λαλήσει. κάτι πίνετε και δεν μας δίνετε

Ειμαι διαβητικος και κανενας δεν ενδιαφερθηκε ποτε για μενα ! Αν χρωματισαν μπλε το Μαλλιαροπουλειο τι εγινε; Ολλα για την ατομικη τους προβολη τα κανουν!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.