Πάει για τον εξτρέμ Βαλκάθρε ο Αστέρας

Πάει για τον εξτρέμ Βαλκάθρε ο Αστέρας

Ιούνιος 21, 2019 - 18:52
0 σχόλια

Ο μεταγραφικός οργασμός που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις του Αστέρα Τρίπολης φαίνεται πως θα συνεχιστεί με το ίδιο έντονους ρυθμούς και τις προσεχές διάστημα που θα ακολουθήσει.

Μετά τους Σεσκ Ρεχίς, Κρεσπί, τον Μπόρχα Φερνάντες και τον Ντάνι Σουάρεθ που μένει μόνο η ανακοίνωση τους η Ισπανική παροικία φαίνεται πως θα μεγαλώσει με τον Πάμπλο Βαλκάθρε να είναι ψηλά στην λίστα.

Ο 26χρονός Ισπανός εξτρέμ όπως προκύπτει είναι ο εκλεκτός για τα φτερά της επίθεσης με τους ανθρώπους της αρκαδικής ομάδας και την πλευρά του ποδοσφαιριστή να είναι σε συνεχείς επαφές και τα πράγματα να είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Ο Πάμπλο Βαλκάθρε την προηγούμενη σεζόν με την φανέλα της Μαγιόρκα είχε 10 συμμετοχές και 1 γκολ, κατά το παρελθόν έχει περάσει και από την Νουμάνθια ενώ μετράει συνολικά 111 συμμετοχές και 21 τέρματα συνολικά στην Segunda Division.

Εξελίξεις στην περίπτωση του Πάμπλο Βαλκάθρε είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν και εντός των επόμενων ωρών και δεν αποκλείεται να γίνει το τέταρτο μεταγραφικό μπαμ με τον 26χρονό Ίβηρα εξτρέμ. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.