Ούτε τώρα…

Ούτε τώρα…

Δεκέμβριος 05, 2015 - 17:34
2 σχόλια

Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής 1-2

Ο Ηρακλής διατήρησε την παράδοση που τον θέλει να φεύγει με βαθμό η βαθμούς από την Τρίπολη με τον Αστέρα να γνωρίζει πικρή ήττα με ανατροπή αυτή την φορά από τον ‘’Γηραιό’’ στην αυλαία της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η αρκαδική ομάδα παρότι προηγήθηκε με το γκολ πέναλτι του Γιάννου στο 44’ τελικά γνώρισε την ήττα αφού οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη κατάφεραν να φέρουν τα πάνω-κάτω χάρη στα τέρματα του Βέλλιου στο 58’ και του Μπουλούτ στο 66’.

Χωρίς συγκινήσεις το πρώτο ημίχρονο στην με τον Αστέρα να κυριαρχεί έχοντας κατοχή μπάλας  πάνω από 60% αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Ηρακλή ο οποίος με αμυντική διάταξη προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη φάση του αγώνα με ένα σουτ του Μπουκουβάλα να περνά  άουτ στο 5'.Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί όταν ο Παντελιάδης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Σαραμαντάς στην προσπάθειά του να διώξει με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του με Χουάντερσον και το δοκάρι να αποσοβούν το 1-0. Στο 9' ο Μάσα «έσκαψε» ωραία για τον Γιάννου που βρέθηκε σε καλή θέση αλλά δεν είχε τοποθετήσει σωστά το σώμα του και έτσι η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μάσα επιχείρησε ωραίο σουτ από μακριά και ο Χουάντερσον πετάχτηκε στη δεξιά του γωνία διώχνοντας εντυπωσιακά. Στο 19' ο Ηρακλής απάντησε με ένα σουτ του Μπαρτολίνι που πέρασε άουτ μέσα από την περιοχή ενώ στο 21' ο Λανθαρότε σούταρε από πλάγια δεξιά με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ μετά από κόντρα. Στο 35' ο Περόνε έκανε δυνατό σουτ που δεν είχε τύχη και στο 37' ο Φερνάντες υποχρέωσε σε ένα εντυπωσιακή επέμβαση τον Χουάντερσον με μακρινό σουτ. Στο 43' ο Λανθαρότε μπήκε όμορφα στην περιοχή από δεξιά και γύρισε τη μπάλα αυτή βρήκε το χέρι του Ζιαμπάρη και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Ο Γιάννου ανέλαβε την εκτέλεση και ο Χουάντερσον έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία όμως παρ' όλο που έπιασε αρχικά τη μπάλα αυτή πέρασε κάτω από το σώμα του και κατέληξε στα δίχτυα.

Με αλλαγή ξεκίνησε το β' μέρος ο Ηρακλής, καθώς ο Καρλίτος πήρε τη θέση του Σαραμαντά, με τον Μπουκουβάλα να μετακομίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον νεοεισελθόντα στο δεξί.

Στο 48' ο «Γηραιός» έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε φάση διαρκείας όταν μετά από κόρνερ του Πασά ο Περόνε έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια ο Βέλλιος δεν μπόρεσε να κάνει το 1-1 από κοντά. Η απάντηση του Αστέρα ήταν άμεση όμως βρέθηκε απέναντι σε έναν εκπληκτικό Χουάντερσον. Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή συγκεκριμένα, είπε «όχι» εντυπωσιακά σε εκτέλεση φάουλ από τον Μάσα στο 50' σε τετ-α-τετ με τον Γιάννου στο 51' αλλά και σε κεφαλιά του Σανκαρέ στο 54ο λεπτό.

Στο 58' συγκεκριμένα, ο Έλληνας επιθετικός έκλεψε τη μπάλα πάνω στη γραμμή από τον Ζησόπουλο στην αριστερή πλευρά, μπήκε στην περιοχή αποφεύγοντας δύο παίκτες του Αστέρα και νίκησε τον παλιό του συμπαίκτη Μπαντή με δεξί πλασέ για το 1-1.

Στο 66' ο Ηρακλής πήρε προβάδισμα στο σκορ ο Περόνε ο οποίος βρέθηκε σε επίκαιρη θέση από αριστερά και έκανε σέντρα με εξωτερικό φάλτσο για τον Μπουλούτ που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και έκανε το 1-2 με κεφαλιά. Από εκεί και πέρα ο Αστέρας προσπάθησε να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα όμως ο Ηρακλής με καλή αμυντική λειτουργία κράτησε το υπερ του 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Διαιτητής: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Γκολ: Γιάννου (44' πεν.) / Βέλλιος (58'), Μπουλούτ (66')

ΑΣΤΕΡΑΣ (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ντουντού, Μάσα, Κουρμπέλης (81' Δημούτσος), Γιάννου, Φερνάντες (63' Φούντας), Λανθαρότε (72' Παπαδόπουλος)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμάντας (46' Καρλίτος), Καρασαλίδης (55' Ζαμπάζης), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Πασάς, Ιντζόγλου, Περόνε (80' Χαντί), Μπουλούτ, Βέλλιος

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Απάνω που λέγαμε δόξα σοι ο Θεός, πάλι Παναγία βόηθα !! Φαίνεται οτι ....πουλαρόδειξε η ομάδα !! Απαράδεκτοι όλοι τους !! Ποιος Γιάννου ;;; Ποιος ΠΑΠ ποιος Φερνάντες και πράσινα άλογα ;;; Μιλάμε για μπάζα ! Αν ήσαν καλοί, δεν θα τους έδινε η ομάδα τους για κομμάτι ψωμί στον Αστέρα ... Αντε, μας δηλητηριάσατε πάλι ......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.