Ουντότζι: «Με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε» - Έγιναν γνωστά τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του Αστέρα

Ουντότζι: «Με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε» - Έγιναν γνωστά τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του Αστέρα

Ιούλιος 17, 2010 - 19:10

Συνεχίστηκε το πρωίτου Σαββάτου η προετοιμασία του Αστέρα, με το πρόγραμμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ, περιλαμβάνοντας ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και στη συνέχεια πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης στον αγωνιστικό χώρο με όργανα, όπως λάστιχα και «έλκηθρα» με βάρη.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι Κρις, Φορτούνης, Σεντεμέντες, ενώ την ίδια στιγμή ο Κροάτης Γκόραν Ρούμπιλ ακολουθεί σε κανονικούς ρυθμούς την προπόνηση.

Σήμερα το απόγευμα (6.30 μ.μ.) έχει προγραμματιστεί «οικογενειακό διπλό» με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να χωρίζονται σε δύο ομάδες.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος νιώθει απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή να γίνει η προετοιμασία στην Τρίπολη, αφού οι συνθήκες είναι ιδανικές και είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος βλέποντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό καθημερινά στο γήπεδο.

Η «οικογενειακή ατμόσφαιρα» που υπάρχει στον Αστέρα συνεχίστηκε χθες το βράδυ, αφού ήταν σειρά των Σάββα Τσαμπούρη, Τσικόντζι Ουντότζι να γιορτάσουν, στο ξενοδοχείο που μένει η ομάδα, τα 24α γενέθλια τους, καθώς οι συμπαίκτες τους είχαν ετοιμάσει δύο τούρτες-έκπληξη για το σκοπό αυτό.

Μιλώντας για την προετοιμασία της ομάδας, τη δουλειά που γίνεται, αλλά και την έκπληξη που του επεφύλασσαν οι συμπαίκτες του χθες στο ξενοδοχείο με την τούρτα για τα γενέθλια του, ο εορτάζων Τσικόντζι Ουντότζι δήλωσε: «Οι προπονήσεις που κάνουμε είναι πολύ καλές. Είναι δύσκολο και κουραστικό το πρόγραμμα τους, αλλά είναι κάτι φυσιολογικό για αυτή την περίοδο.

Έχουν έρθει καλοί παίκτες στον Αστέρα και αυτή την περίοδο προσπαθούμε να δέσουμε σαν ομάδα. Πιστεύω πώς μπορούμε να πάμε καλύτερα από πέρσι, αλλά για να γίνει αυτό δεν πρέπει να πάει καλά ένας παίκτης ή δύο, πρέπει να γίνει σκληρή και καλή δουλειά από όλους. Πρέπει να δουλέψουμε σαν ομάδα, σαν μία οικογένεια.

Εγώ από την πλευρά μου, εύχομαι να έχω μία καλύτερη και πετυχημένη σαιζόν, έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της.

Όσον αφορά τα χθεσινά μου γενέθλια, οι συμπαίκτες μου, μου είχαν ετοιμάσει μία μεγάλη τούρτα. Θα πρέπει να σας πω ότι η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή και υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα»

Τέλος έγιναν γνωστά τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του Αστέρα τα οποία έχουν ως εξής:

23/7: Πανιώνιος-Αστέρας

28/7: Αστέρας-Παναιγιάλειος

31/7: Παναιγιάλειος-Αστέρας

5/8: Αστέρας-Πανιώνιος

7/8: Αστέρας-Κόρινθος

11/8: Αστέρας-Ασπρόπυργος

18/8: Ατρόμητος-Αστέρας

21/8: Αστέρας-Καλλιθέα

Σταύρος Κουκάκης

Ειδήσεις: