Όταν ο Χριστοδουλόπουλος προτάθηκε στον Αστέρα Τρίπολης

Όταν ο Χριστοδουλόπουλος προτάθηκε στον Αστέρα Τρίπολης

Μάιος 15, 2018 - 19:36
0 σχόλια

Το όνομα των ημερών είναι με διαφορά αυτό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου καθώς φαίνεται πως θα κάνει το μεγάλο και δύσκολο βήμα από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ στον Ολυμπιακό.

Ο Χριστοδουλόπουλος αναγεννήθηκε στην ομάδα της ΑΕΚ και τώρα θα εξαργυρώσει τις εμφανίσεις του με ένα μεγάλο συμβόλαιο στο σύλλογο του Πειραιά. Πριν από τη φετινή σεζόν όμως η πορεία του Λάζαρου δεν ήταν γεμάτη επιτυχίες και τίτλους.

Η πρώτη του σεζόν το 2013 με την Μπολόνια ήταν καλή, ο Χριστοδουλόπουλος έκανε γεμάτη χρονιά και στις συνολικά δύο σεζόν του έπαιξε 33 φορές. Μετά ήρθε η μετακίνηση στην Ελλάς Βερόνα όπου κατέβηκε στις 22 συμμετοχές και κάπου εκεί άρχισε να ψάχνεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Μία από τις ομάδες που προτάθηκε ήταν και ο Αστέρας Τρίπολης που έπαιξε για δύο σεζόν στο Europa League όμως το συμβόλαιο του παίκτη ήταν παραπάνω από υψηλό και σε συνδυασμό με την πρόταση της Σαμπντόρια ο ίδιος επέλεξε να δοκιμάσει την τύχη του για ακόμα μία χρονιά στο ιταλικό πρωτάθλημα.  

Το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ και από τότε η ιστορία του είναι γνωστή μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα και την πιθανή μεταγραφή του στον Ολυμπιακό που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των οπαδών των «κιτρινόμαυρων» και όχι μόνο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.