Ορεινή Ποδηλασία στα μονοπάτια του θεού Πάνα (vid)

Ορεινή Ποδηλασία στα μονοπάτια του θεού Πάνα (vid)

Μάιος 28, 2016 - 19:16
0 σχόλια

Μία μέρα γεμάτη ποδήλατο αλλά και άλλα δρώμενα, ξεκίνησε με σύμμαχο τον καλό καιρό στην ορεινή Αρκαδία  το Σάββατο 28 Μαΐου.

Η δεύτερη Συνάντηση Πανελλήνιας Ορεινής Ποδηλασίας διοργανώθηκε αυτή την χρονιά στο Βαλτεσινίκο και έχει ονομαστεί Trans-Pan. Το Σαββάτο 28/5  στις 12:00 το μεσημέρι έγιναν βόλτες και εκδρομές με ποδήλατο στην ευρύτερη περιοχή, παράλληλες δράσεις για τους συνοδούς και τις οικογένειες των συμμετεχόντων.

Οι ποδηλάτες είχαν την τύχη να ανακαλύψουν μονοπάτια με ήπιες κλίσεις, φυσικά και με ελάχιστες ανθρώπινες παρεμβάσεις μέσα σε πυκνό ελατοδάσος, καθώς η διαδρομή που θα ακολουθήθηκε είναι αρκετά μεγάλη.

Επίσης για τους αρχάριους αναβάτες υπήρξε και ξεχωριστή ομάδα που θα κινηθεί σε πιο ήπια μονοπάτια και σαφώς μικρότερη διαδρομή.

Την Κυριακή ημέρα που θα διεξαχθεί και η φιλική αναμέτρηση η εκκίνηση θα γίνει από την πλατεία του χωριού στις 10:30. Η γραμματεία θα είναι ανοικτή από τις 9 το πρωί και θα κλείσει για τους συμμετέχοντες στις 10:15.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις  πρώτες εντυπώσεις έτσι όπως τις ανήρτησε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου: "Η Κοίμηση της Θεοτόκου"

 

Φωτογραφία: mtbhellas.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.