Επικαιρότητα

Latest

Ποντάρει στον Τσιφτσή ο Αστέρας για την νέα χρονιά

Ο Γιώργος Αθανασιάδης με το τέλος της σεζόν αναμένεται να αποχωρήση από τον Αστέρα Τρίπολης οδεύοντας προς την ΑΕΚ ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για τον Αντώνη Τσιφτσή.

Περισσότερα

Πού θα έχει διακοπή ρεύματος την Παρασκευή στην Τρίπολη

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 19/04/2019 λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :

Περισσότερα

Επτά προσλήψεις στη Νότια Κυνουρία

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, που εδ

Περισσότερα

Ο Χαράλαμπος Φατούρος νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης

Ύστερα από την ανεξαρτητοποίηση του Θεοδωρακόπουλου Γεωργίου από την παράταξη της πλειοψηφίας «ΤΡΙΠΟΛΗ-ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ» που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια της θέσης του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης και σε εφαρμογή των διατάξεων

Περισσότερα

Ήττα στον τελικό Κυπέλλου Πειραιά από τον Εθνικό για τον Ερμή του Αντωνίου

Ο Ερμής Κορυδαλλού έφθασε μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά όπου και πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Τετάρτη 17 Απριλίου γνωρίζοντας την ήττα από τον Εθνικό που αναδείχθηκε Κυπελλούχος Πειραιά με σκορ 3-0.

Περισσότερα

Τρίπολη: Εκδήλωση τιμής για τον διεθνούς φήμης Αρκά καλλιτέχνη Νίκο Φλώρο

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο πλαίσιο της δράσης του «Ο πολιτισμός ενισχύει την επιχειρηματικότητα» διοργανώνει εκδήλωση τιμής του διεθνούς φήμης Αρκά καλλιτέχνη  Νίκου Φλώρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 9. 00 μ.

Περισσότερα

Προσλήψεις 65 αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 86 του ν.4547/2018, για το διδακτικό έτος 2018-2019, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές, πλήρους ή μειωμένου ωραρίου, στη Δευτεροβάθ

Περισσότερα

Τα κάλαντα του Λαζάρου από τον Σύλλογο Στερεοελλαδιτών Αρκαδίας

Ο σύλλογος Στερεοελλαδιτών Αρκαδίας H POYMEΛH έχει καθιερώσει να αναβιώνει κάθε Σάββατο του Λαζάρου το έθιμο της Ρούμελης με τα κάλαντα του Λαζάρου.

Περισσότερα

Κυπελλούχοι Αργολίδας Καδάς, Μπούτας και Κυριακόπουλος με τον Παναργειακό (pics,vid)

Ο Παναργειακός ήταν ο μεγάλος νικητής και ο τροπαιούχους του τελικού του Κυπέλλου Αργολίδας επικρατώντας με 2-1 της Ένωσης Ερμιονίδας στην Ερμιόνη το απόγευμα της Τετάρτης 17 Απριλίου.

Περισσότερα

Παπαηλιού: Η προσπάθεια αναβάθμισης του ΠαΠελ θα συνεχιστεί και στη Βουλή

Όσα διευκρινίστηκαν στη σύσκεψη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου  υπό τον υπουργό Κώστα Γαβρόγλου  και το γενικό γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας Ηλία Γεωργαντά, στις 10.4.2019, επιβεβαιώθηκαν, με την αποτύπωσή τους στο νομοσχέδιο για την τρ

Περισσότερα

Σελίδες