«Όποιος θέλει, ας μιλήσει επώνυμα για τη διαχείριση του Δήμου για τα αδέσποτα» (vid)

«Όποιος θέλει, ας μιλήσει επώνυμα για τη διαχείριση του Δήμου για τα αδέσποτα» (vid)

Απρίλιος 01, 2016 - 13:59
49 σχόλια

Για προσωπική επίθεση αλλά και για επίθεση προς τον Δήμο Τρίπολης που εξαπολύεται από ανώνυμους σχολιαστές έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος για τη διαχείριση των αδέσποτων στον Δήμο Τρίπολης κ. Σταματόπουλος, τονίζοντας ότι οποίος θέλει μπορεί να εκφράσει τις απόψεις του επώνυμα για να έχουν και βάση και όχι μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων.

Ο κ. Σταματόπουλος μίλησε για τον Φιλοζωικό Σύλλογο που έχει δημιουργηθεί στην πόλη της Τρίπολης και για όλους όσοι πολεμούν τη δημοτική αρχή για το κόστος περίθαλψης των αδέσποτων, τονίζοντας ότι τα ποσά που δαπανώνται σε άλλους Δήμους είναι πολύ μεγαλύτερα.

Ο κ. Σταματόπουλος μίλησε αναλυτικά για το κόστος της διαχείρισης και ήταν ιδιαιτέρως αυστηρός με τα ποσά, ενώ έκανε μια σύγκριση ανάμεσα στα τωρινά ποσά και σε εκείνα που δαπανήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια για τη διαχείριση. Επίσης, άφησε αιχμές για τους συλλόγους που ιδρύονται από φιλόζωους.

Τέλος, αναφέρθηκε στον χώρο στο Περθωρι όπου πηγαίνουν τα αδέσποτα, αναφέροντας ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εργασίες και έχει όλες τις διαβεβαιώσεις ενώ τηρείται κάθε νομιμότητα και ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται περί «κολαστηρίου».

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Δηλώσεις Σταματόπουλου για ανώνυμους σχολιαστές


49 Σχόλια

Αντί να τηρείτε σιγή προσπαθείτε να βγείτε κι από πάνω.Με την πολιτική σας κάθε μια βδομάδα έχουμε κρούσματα από επιθέσεις αδέσποτων. Πού θα πάει όμως οι εκλογές θα ξανάρθουν.

Όπως το είπες...«Σαν» δημοτική αρχή...Γιατί δημοτική αρχή δεν είσαστε...Είσαστε κάτι σαν δημοτική αρχή...Για τα πανηγύρια με λίγα λόγια...Ο ένας βαράει το ντέφι στον άλλο...Εγώ πάντως δεν «διερωτούμαι» σαν και σένα...Είμαι απολύτως βέβαιος για τα μαύρα σας μεσάνυχτα...Καληνύχτα και όνειρα γλυκά...

2 χρόνια είστε ένα ΤΙΠΟΤΑ, όχι μόνο στο θέμα των αδέσποτων, αλλά σε όλα. Το μόνο που ξέρετε είναι να ρίχνετε το φταίξιμο σε άλλους-στην περίπτωση των αδέσποτων στους φιλόζωους. Παραιτηθείτε ανίκανοι πριν καταστρέψετε τελείως την πόλη.

Βεβαίως ανίκανη ήταν και η προηγούμενη δημοτική αρχή.Έτσι για να μην ξεχνιώμαστε.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΕ ΑΛΑΝΙ. ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΗ. ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΝΕ. ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΘΕΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ. ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΙΓΑ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΣΥ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.

Και να ξανάρθουν εκλογές τι θα γινει δηλαδή? ο Παυλης θα ειναι και πάλι ο δήμαρχος!! Άντε γεια γατάκια του πληκτρολογίου....

Σιγά ρε "νοματέος" θα μας κάνεις και Ντα Ντα. Σαν πολυ θάρρος πήρες ρε βλαχοδημαρχε

Δεν είσαι ικανός εσύ ούτε ο Κακουρεος αρχηγός για τίποτα. Άνθρακας ο θησαυρός μπουλούκο.

22:24 χαχαχα!! να σαι καλά, το καλύτερο Πρωταπριλιάτικο! Μα καλα, σοβαρά τα πιστεύεις αυτά που λες??? Γελάει ο κόσμος όλος με τα χάλια σας, καλά που ζείτε, σε...γυάλα?

άμα δεν σ αρέσει αυτό που κάνεις να πας σπίτι σου και πάρε και κανα συνάδελφο μαζί σου

Παιδιά την "πληροφορία να μην την καταδώσει κανείς". Θα είναι καταδότης.... Από γραμματική πάντως Σταματόπουλε σκίζεις και ***

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΕΙ; ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΤΑΝ!

Ο άνθρωπος μίλησε εμπεριστατωμένα με αποδείξεις και επιχειρήματα. Περιμένω να δω κατι ανάλογο απο τους φιλόσκυλους τωρα ή μήπως κρύφτηκαν στις τρύπες τους;;;;;;

Κύριε Σταματόπουλε πολύ ωραία μας τα λέτε τα ποσά , μόνο που στο τέλος δεν κάνατε το αθροισμα και προφανώς εσκεμμένα , γιατί η μεγάλη διαφορά που υπάρχει στο πρώτο ποσό έχει σαν αποτέλεσμα η δημοτική αρχή του Σμυρνιώτη να δίνει λιγότερα χρήματα ανά σκύλο σε σχέση με εσάς που καθυστερημένα ξεκινήσατε κάνοντας δήθεν ερευνα αγορά και ακριβότερα πληρώσατε τελικά.

ΑΛΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΕ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΘΑ ΠΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ.

ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ; ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΤΕΛΙΚΑ.....

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ....

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ 3 ΜΕ 4 ΑΤΟΜΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

ΝΕ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΥΠΝΟΥΣ Η ΔΟΞΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ.

Καταρχην αλλαξε καρεκλα γιατι ειναι πολυ βαρυγδουπη για το επιπεδο σου ! Μονο γι αυτην σκιζεστε μου φαινεται ! Δευτερον μαθε ν' αρθρωνεις γιατι ξεχναμε και αυτα που ξερουμε ! Και τριτον δεν ντρεπεστε να κανετε οικονομικη αναλυση της ντροπης λεγοντας μεταξυ αλλων πως στελνετε 3 ατομα με ημερησια αποζημιωση 300 ευρω εκαστος ; Το θεμα δεν ειναι αν τα πιστευετε ολα αυτα ! Το θεμα ειναι το γιατι σας ανεχομαστε ακομα !!!

Σάβ, 02/04/2016 - 14:15. ""ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ""

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΕ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΟΪ ΠΡΑΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ. ΕΜΠΑ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΕΦΕΥΓΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ !

γιατι ρε κουταβια σασ πειραζει η αληθεια΄ ασ βγει και ο σμυρνιωτησ και οι σκυλοφιλοι με χαρτια και οχι με λογια να μασ αποδειξουν οτι λεει ψεματα, αλλα κρυβονται γιατι τουσ τα βγαλε στη φορα

ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.. ΧΑΘΕΙΤΕ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

γιατι δεν βγαινουν οι σκυλοφιλοι ,ο σμυρνιωτακοσ,και κτηνιατροι που επικαλουνται οτι εχουν δωσει φτηνοτερεσ τιμεσ και να διαψευσουν τον σταματοπουλο, με τη δευατ γιατι βγηκε ο αντιστιχοσ κλαδοσ

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ. ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ . ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΕΙΤΕ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ!

ΕΣΥ ο18:44 εχεις πολυ επίπεδο που κριτικάρεις ανώνυμα;;;;;πάρτε το χαμπάρι νούμερα οτι δεν χρειάζεται επίπεδο να λες την αλήθεια!!!!!αρχ......α χρειάζεται!!!!!πραγμα που δεν έχετε νούμερα!!!!!οποτε κρυφτείτε πίσω απο την ανωνυμία σας και πιείτε τον!!!!!καλη απόλαυση!!!!!!!!

Σταματόπουλε οι αιρετοί είναι δημόσια πρόσωπα εκλεγμένα και αν είναι δημοκράτες οφείλουν να υφίστανται και να δέχονται τον έλεγχο και την κριτική και επώνυμα και ανώνυμα.

Σταματόπουλε τα δημόσια πρόσωπα που αντιμετωπίζουν την κριτική με φοβία και θέλουν να την αποφύγουν είναι αυτά που με την επιτηδευμένη συμπεριφορά τους και την μέθοδο του πιθηκισμού εξασφαλίζουν την πρόσκαιρη και αρνητική δημοσιότητα . Η κριτική δεν χαρίζεται, δεν αποσιωπά, δεν παραβλέπει για χάρη σκοπιμοτήτων.

Δημητράκη εισαι γλυκούλης οταν θυμώνεις. Μην λες πολλά όμως γιατί χάνεις τον έλεγχο!

Σταματόπουλε Νοματαίε Με παντρεύεσαι; Δεν εχω όμως προίκα Δημήτρη μου.

"...μίλησε αναλυτικά για το κόστος της διαχείρισης και ήταν ιδιαιτέρως αυστηρός με τα ποσά, ενώ έκανε μια σύγκριση ανάμεσα στα τωρινά ποσά και σε εκείνα που δαπανήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια...". Έχω πει από καιρό ότι η προσφυγή στις εκλογές έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Οι εκλεγέντες πάντα λένε ότι φταίνε οι προηγούμενοι.

και στην τελική για να καλύψετε την ανικανότητα σας για να αποποιηθείτε τις ευθύνες σας προσπαθείτε να βάλετε τον κόσμο να τσακώνεται για τα αδέσποτα!!!! Το μόνο που κάνετε με επιτυχία είναι να βάζετε φόλες και να σπαταλάτε τα λεφτά!!! ΝΤΡΟΠΗ!!! έχετε και το θράσος να λέτε δημόσια τα χάλια σας!!!!!

Το συμπέρασμα από αυτά που εσείς είπατε είναι ότι δίνετε 16.000€ ενοίκιο και 80€ περισυλλογή για τον κάθε σκύλο Χ100 = 8.000€ άρα ο Μαριολας σε δυο μήνες γιατί τόσο δεν διαρκεί το πρόγραμμα στειρώσεων βάζει στο παντελόνι του 24.000€ συν οι κτηνίατροι για 100 στειρώσεις Χ 270€ = 27.000€ σύνολο οι δημότες πληρώνουν για τα αδέσποτα 24.000€ +27.000€ = 51.000€ για δυο μήνες !!!!!!! και αυτά είναι τα φανερά δεν γνωρίζουμε πόσα είναι αυτά που κρύβετε?

Το ψέμα κύριε Σταματόπουλε έχει κοντά ποδάρια, λέτε πολλά και μπερδεμένα πράγματα για να ξεγελάσετε τω κόσμο, συνεχίζεται να υποτιμάτε την νοημοσύνη του κόσμου!! Τα λεφτά που σπαταλάτε είναι των πολιτών δεν τα δίνετε από την τσέπη σας. Ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι μην διαγωνίζεστε ποιος είναι ο ποιο ανίκανος, σκατά τα έχετε κάνει και εσείς και οι προηγούμενοι. αυτό φαίνεται από το αποτέλεσμα πάρα πολλά χρόνια τα σκυλιά στις πλατείες και στους δρόμους είναι περισσότερα από τους ανθρώπους!!!! άρα όλα αυτά τα χρόνια τα λεφτά των πολιτών πάνε στον βρόντο… και στις τσέπες κάποιαν πονηρών...

Τώρα καταλαβαίνουμε γιατι ο δήμος έχει βάλει λυτούς και δεμένους και προσπαθούν να διαλύσουν τον φιλοζωικό Τρίπολης! ο σύλλογος αντιστέκεται και είναι εμπόδιο στα σχέδια τους!. όλα σιγά σιγά βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας…. Σπαταλάτε άσκοπα δημοτικό χρήμα κ Σταματόπουλε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην το ψάχνετε, το πράγμα πλέον ξεκαθάρισε! Άφησαν ελεύθερα επιθετικά σκυλιά και διατηρούν το θέμα στην επικαιρότητα, μήπως και τσιμπήσουν καμία χρηματοδότηση για να φάνε το καταπέτ@σμα. Δεν εξηγείται διαφορετικά όλο αυτό το σκυλομάνι στην πόλη. Ουουουου να χαθείτε αποβράσμ@τα της κοινωνίας. Κοιτάξτε ρε τομάρια να βρεθούν τρόποι να βοηθηθούν αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, που μας έχετε πρήξει με τη διαβίωση και προστασία των σκυλιών. Γνωρίζετε ρε κ@πρίτες ότι υπάρχουν πενταμελείς οικογένειες που δεν εργάζεται κανένας και δεν έχουν ούτε τα 350 ευρώ που διατίθενται για τα σκυλιά;;;;;

@Νίκος 03/04/2016 - 20:27 Εκτός του ότι είσαι εκτός θέματος γιατί το ένα θέμα δεν σχετίζεται με το άλλο, οι πενταμελείς οικογένειες ανέργων που αναφέρεις θα μπορούσαν να ζήσουν με τα 350 ευρώ; Άντε κουρέψου τώρα γιατί ξαφνικά γέμισε εξυπνάκηδες η Τρίπολη και θα πάει για ρεκόρ Γκίνες με τόσους πολλούς...Προσέξτε μην πατήσετε την εξυπνάδα σας και πέσετε...Στόκοι...

Βλέπω ότι πολύ ζορίζεσαι Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Κυρ, 03/04/2016 - 21:24. Μάθε λοιπόν ότι τα 350€ που διαθέτει ο Δήμος για κάθε σκυλί φτάνουν και περισσεύουν για να καλύψουν τις ανάγκες για τροφή μια 5μελούς οικογένειας, προκειμένου να επιβιώσει. Φαίνεται ότι εσύ είσαι μάλλον ένας από αυτούς που τρώνε το "καταπέτασμα", βρίσκοντας διάφορους τρόπους να το καλύπτουν.

Ρε Νικολάκη τι μας λες τώρα; Ότι φτάνουν «και περισσεύουν» μάλιστα (όπως διάβασα να γράφεις πιο πάνω) 350 ευρώ για μια πενταμελή οικογένεια που είναι όλοι άνεργοι, όπως λες; Και με τί θα πληρώνουν ρε όρνιο ΔΕΗ, νερό, τηλέφωνο, φόρους και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους; Με φούμαρα; Ή μήπως θα τους τα δίνεις εσύ; Μόνο θα τρώνε δηλαδή; Καλά σου λέει κι ένας πιο πάνω ότι τά'χεις μπερδέψει...Μάλλον δεν ξέρεις τί σου γίνεται, θα πρόσθετα εγώ...Καλύτερα να κατέβεις από το φεγγάρι που βρίσκεσαι και να προσγειωθείς στη γη...

Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 04/04/2016 - 20:57, άνοιξε τα μάτια σου και δες το "καλύψουν τις ανάγκες για τροφή, προκειμένου να επιβιώσουν" και τέλος πάντων ας κουνηθούν και οι πέντε άνεργοι να βρουν και καμία δουλειά, δε μπορεί κάτι θα υπάρχει για τουλάχιστον 1-2 από αυτούς. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.