Όποιος πρόλαβε, το «Εξοικονομώ- Αυτονομώ» είδε…

Όποιος πρόλαβε, το «Εξοικονομώ- Αυτονομώ» είδε…

Δεκέμβριος 16, 2020 - 20:09
2 σχόλια

Μήνες τώρα ακούμε υποσχέσεις και εξαγγελίες , δεκάδες “θα” και μεγάλα λόγια.

Ακούσαμε … Το πρόγραμμα εξοικονομώ-αυτονομώ θα έχει ειδική μνεία για τις περιοχές που θα πληγούν από την απολιγνιτοποίηση. Δίνουμε 10% μπόνους στις περιοχές της απολιγνιτοποίησης. Η Κυβέρνηση σκέφτεται και φροντίζει τους πολίτες των περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης.

Και όσοι έλεγαν ότι όλα αυτά είναι σανός και ψεύτικες υποσχέσεις, ήταν γραφικοί και το έκαναν για λόγους αντιπολίτευσης.

Και όσοι έκαναν προτάσεις να υπάρξει ένα πρόγραμμα μόνο για τους πολίτες της Μεγαλόπολης, θεωρήθηκαν και αυτοί άσχετοι και δεν ακούστηκαν.

Άνοιξε λοιπόν το πρόγραμμα για την Πελοπόννησο στις 10 το πρωί και έκλεισε μέσα σε λίγα λεπτά , αφού το ποσό των 44,8 εκατ. ευρώ καλύφθηκε αμέσως.

Και ρωτάμε τώρα τον κ. Χατζηδάκη και όσους μας χόρτασαν παραμύθια, πόσοι από την Μεγαλόπολη πρόλαβαν να κάνουν αίτηση και πόσες εγκρίθηκαν; Να είστε σίγουροι ότι δεν θα απαντήσει κανένας, αφού είναι πραγματικά ελάχιστοι!!

Δεκάδες πολίτες και μηχανικοί που το τελευταίο διάστημα εργάστηκαν για την συγκέντρωση στοιχείων , περίμεναν μισή ώρα να τους δώσει το σύστημα ένα πιστοποιητικό και τελικά να τους πετάξει εκτός.

Και κάπως έτσι φάγαμε εδώ στην Μεγαλόπολη και αυτό το δούλεμα και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα!

Κάπως έτσι, αναμένεται να κυλήσουν και οι υπόλοιπες υποσχέσεις που έχουμε πάρει, σιγά σιγά θα βλέπουμε ότι ήταν όλα ψεύτικα!

Μέχρι τότε , εδώ στην Μεγαλόπολη ελάχιστοι αντιδρούν και ασχολούνται, μην τυχόν και ενοχληθεί η Κυβέρνηση, εδώ στην Μεγαλόπολη έχουμε μάθει μόνο να “γλείφουμε την εξουσία” να απλώνουμε το χέρι μας μήπως μας πετάξουν κανένα τυράκι, να το πιάσουμε αμέσως!!

Αλεβίζος Παναγιώτης

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Το σύστημα έπεσε σε 12 λεπτά απο την έναρξη (10:12) και ξαναδούλεψε στις (10:40). Στις 10:48, είχαν τελειώσει οι πόροι, όπως έλεγε το σύστημα.... Οπως, προχθές για την Αττική που μέσα σε πέντε λεπτά κατέθεσαν 10.000 αιτήσεις.... όταν η κάθε αίτηση ήθελε τουλάχιστον 10 λεπτά.... Και δεν έπεσε το σύστημα.... Και έπεσε όταν στα επόμενα 40 λεπτά έκαναν άλλες 7.500 αιτήσεις. Τελικά Εισαγγελέας χρειάζετε και όχι μηχανικός. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ.

22.49 Δεν μου λες ρε λεβέντη, αυτή τη μαλ@@@ εκτός από τα σάιτ που έχεις πάρει σβάρνα και την γράφεις, θα αρχίσεις τώρα να την γράφεις και στους τοίχους για να την εμπεδώσουμε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.