«Όπλισε», σούταρε και έβαλε γκολάρα ο Μπαϊρακτάρι (vid)

«Όπλισε», σούταρε και έβαλε γκολάρα ο Μπαϊρακτάρι (vid)

Νοέμβριος 13, 2018 - 15:28
0 σχόλια

Το Λεωνίδιο πήρε την τέταρτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας συνεχίζοντας να έχει το απόλυτο μετά την νίκη του με 3-0 στο γήπεδο του επί του Κορακοβουνίου.

Στην νίκη αυτή του Λεωνιδίου ο Γιώργος Μπαϊρακτάρι έλαμψε βάζοντας με το υπέροχο γκολ που σημείωσε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο να πάρει η ομάδα του ένα ακόμα τρίποντο.

Ο 17χρονος άσος άνοιξε το δρόμο προς την νίκη πετυχαίνοντας το πρώτο τέρμα της ομάδας του και μάλιστα με τρόπο πέρα για πέρα εντυπωσιακό με ένα τρομερό σουτ-φωτοβολίδα έξω από την περιοχή του Κορακοβουνίου.

Μετά από προσωρινή απομάκρυνση των αμυντικών του Κορακοβουνίου η μπάλα βγήκε έξω από την περιοχή εκεί όπου καιροφυλακτούσε ο Γιώργος Μπαϊρακτάρι και με έναν κεραυνό άφησε στήλη άλατος τον Παναγιώτη Τετώρο στέλνοντας με πολύ δύναμη την μπάλα στα δίχτυα.

Πέραν της εκτέλεσης και της δύναμης του γεμάτου σουτ που επιχείρησε και έπιασε ο νεαρός μέσος του Λεωνιδίου το εντυπωσιακό είναι ο άριστος τρόπος με τον οποίο τοποθέτησε το σώμα του για να μπορέσει η μπάλα να πάρει αυτή την φορά προς την εστία με την επιτυχημένη κατάληξη.

Ο Γιώργος Μπαϊρακτάρι αποτελεί "προϊόν" των ακαδημιών του Λεωνιδίου και είναι ένα από τα πολλά νέα παιδιά που παίρνει ευκαιρίες από τον Γιάννη Νενεκούμη αναδεικνύοντας το πλούσιο ταλέντο του.

Απολαύστε το υπέροχο γκολ του Γιώργου Μπαϊρακτάρι...

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Το γκολ "φωτοβολίδα" του Μπαιρακτάρι


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.