Κορυφή με συνέχεια στο αήττητο για τον Ερμή Κιβερίου του Σαβούρδου

Κορυφή με συνέχεια στο αήττητο για τον Ερμή Κιβερίου του Σαβούρδου

Νοέμβριος 13, 2018 - 17:40
0 σχόλια

Την έβδομη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες πήρε ο Ερμής Κιβερίου του Άρη Σαβούρδου επικρατώντας στην έδρα του Πανναυπλιακού Ηρακλή με 2-0 και παραμένει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της πρώτης κατηγορίας Αργολίδας.

Η ομάδα του Αστρινού τεχνικού εκτός από το 7 στα 7 που την φέρνει μόνη χωρίς βαθμολογική απώλεια στην πρώτη θέση έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα παθητικό έχοντας 25 στο ενεργητικό της δείχνοντας την απόλυτη κυριαρχία της αλλά και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται.

Σκόρερ για τον Ερμή Κιβερίου κόντρα στον Πανναυπλιακό Ηρακλή ο Βαρβουλέτος στο 55' με τον Διαμαντή στο 84' να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα που κλείδωσε την νίκη της ομάδας του για το τελικό 2-0.

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Α. Σαβούρδος): Καλαλάς, Μίλης, Ζίου, Τσιούλος, Κούγιας- Νικολίτσας (88’ Καρκαλάτος), Μπλάτσος, Ισούφη (70’ Νέζος), Διαμαντής (85’ Ι.Τσιούλος), Βαρβουλέτος, Κουτσοδήμος.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Β. Μπάρδης): Μαχαίρας, Μουταβελής, Ντόκος, Παπαδημητρίου, Κασνέτσι, Μανιφάβας (65’ Σαράντης), Μπάρδης, Χίσος,  Γιωργή, Μιχαλόπουλος, Τσαβδαράς.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.