Το όνειρο έγινε σημάδι της τύχης για τους «βενιαμίν» του Αρκαδικού

Το όνειρο έγινε σημάδι της τύχης για τους «βενιαμίν» του Αρκαδικού

Ιανουάριος 25, 2016 - 11:40
1 σχόλια

Το ντεμπούτο του Τσέλλου και η σύνδεση του με αυτό του Σταματόπουλου

Το να  αγωνίζεσαι στο ‘’Nick Galis Hall’’ η στο πάλε ποτέ «Αλεξάνδρειο» για τους πιο παλιούς αποτελεί  σαφέστατα μία τεράστια πρόκληση για τον κάθε αθλητή και την κάθε ομάδα που γνωρίζει την ιστορία αυτού του κλειστού γυμναστηρίου.

Το ‘’Nick Galis Hall’’ δεν αποτελεί απλά ένα γήπεδο αλλά τον Ναό του Ελληνικού μπάσκετ που μέσα εκεί έχουν γραφτεί μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές του αθλήματος και πηγή έμπνευσης για τις μετέπειτα γενιές. 

Ο Μάριος Τσέλλος και ο Βαγγέλης Σταματόπουλος που πάτησαν το παρκέ του ‘’Nick Galis Hall’’ στις μεγάλες ‘’μάχες’’ τις δεκαετίας του 80’ που έδιναν εκεί ο Άρης και ο ΠΑΟΚ ήταν αγέννητοι όμως είναι βέβαιο πως γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει ‘’Παλέ Ντε Σπορ’’ , τι κουβαλάει αυτό το γήπεδο και ασφαλώς πως μερικά χρόνια πριν ο Νίκος Γκάλης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και τα υπόλοιπα παιδιά εκείνης της τρομερής ομάδας του Άρη η λίγα πιο μετά ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Παναγιώτης Φασούλας για τον ΠΑΟΚ έκαναν το μπάσκετ το Εθνικό μας σπορ.

Οι δύο ''βενιαμίν'' του ΣΕΦΑ έχουν κάνει το ντεμπούτο τους στην Basket League σε δύο από τις ιστορικότερες έδρες του Ελληνικού μπάσκετ. Μάλιστα η μοίρα τα φέρνει έτσι ώστε να συνδέονται τα πρώτα τους παιχνίδια με τον Αρκαδικό στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ με τους ανθρώπους που έγραψαν ιστορία στο και στα δύο αυτά γήπεδα (ΣΕΦ-‘’Nick Galis Hall’’).

Ο Βαγγέλης πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Αρκαδικού στο ΣΕΦ για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στις 26 Οκτωβρίου 2015 στην έδρα όπου τον Ιούνιο του 1987 ο Παναγιώτης Γιαννάκης σήκωνε το Ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ουρανό του ‘’Ειρήνης και Φιλίας’’  στο Eurobasket όπου ο Γκάλης έβαλε την υπογραφή του φαρδιά πλατιά στην τεράστια αυτή επιτυχία.

Το ντεμπούτο του Μάριου με την φανέλα του Αρκαδικού στην Basket League έγινε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 στο ‘’Nick Galis Hall’’ στο γήπεδο όπου ο Παναγιώτης Γιαννάκης και Νίκος Γκάλης σε συλλογικό επίπεδο έκαναν τον Άρη «αυτοκράτορα» του Ελληνικού μπάσκετ.

Και τα δύο παιδιά λοιπόν είχαν την ευλογία να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα του Άρη με τον Αρκαδικό και να αγωνιστούν σε αυτό το παιχνίδι με τον Μάριο Τσέλλο ωστόσο να κάνει το απόλυτα ονειρικό ντεμπούτο καθώς κέρδισε φάουλ βρέθηκε στην γραμμή των βολών ήταν εύστοχος και στις δύο που κλήθηκε να εκτελέσει και έτσι πέτυχε τους πρώτους του δύο πόντους στην Basket League και μάλιστα στο ντεμπούτο του στην πιο ιστορική έδρα του Ελληνικού μπάσκετ.

Ο οιωνός αυτός ενδεχομένως  και για τα δύο αυτά παιδιά να παίξει τον ρόλο στην συνέχεια και ίσως να είναι και ένα σημάδι της τύχης που θα τους γεμίσει με ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για το μπάσκετ και έτσι μέσα από την δουλειά και την επιμονή τους κάποια στιγμή και πάλι να βρεθούν ξανά σε αυτά τα γήπεδα με τον ρόλο του πρωταγωνιστή στο υψηλότερο επίπεδο.

Μέχρι τότε όμως ο Βαγγέλης και ο Μάριος  και για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να δουλέψουν πάρα  πολύ, να είναι συγκεντρωμένοι σε κάθε προπόνηση και προσηλωμένοι στον στόχο τους και τότε ίσως ένα ακόμα όνειρο τους να γίνει πραγματικότητα.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Υπάρχει κανένα στατιστικό στοιχείο, για το ποιος είναι ο νεαρότερος Έλληνας παίκτης που έχει αγωνιστεί στην Α1 ή ποιος είναι ο νεαρότερος που έχει πετύχει πόντους στην Α1 ? Για ψάξτε το ρε παιδιά, αξίζει να μάθουμε που βρίσκονται τα δικά μας παιδιά του Αρκαδικού !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.