Ομιλία Άδωνι Γεωργιάδη με είσοδο 10 ευρώ στη Μεσσηνία

Ομιλία Άδωνι Γεωργιάδη με είσοδο 10 ευρώ στη Μεσσηνία

Νοέμβριος 03, 2017 - 10:17
10 σχόλια

Είναι αλήθεια ότι μετά τα απανωτά δάνεια που έπαιρνε και δεν ξέρει πώς να τα εξοφλήσει, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας εφαρμόζει το δόγμα «μην περιμένεις να κάνει κάτι η ΝΔ για σένα, κάνε εσύ κάτι για τη ΝΔ».

Εν προκειμένω, πλήρωσε.

Για να επιβιώσει, λοιπόν, η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, η οποία διοργανώνει μια πολιτική ομιλία, πρέπει, όσοι ενδιαφέρονται να πάνε στην κομματική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο της περιοχής, να καταβάλουν είσοδο, όπως γράφει η πρόσκληση, δέκα ευρώ.

Η ομιλία που θα παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι έχει θέμα «Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις» και κύριος ομιλητής θα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ στην εκδήλωση θα παραστεί και ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς.

Στην Αρκαδία δεν έχει γίνει κάτι παρόμοιο, δηλαδή να πρέπει να πληρώσεις για να παρακολουθήσεις κομματική εκδήλωση. Οι παλαιοί θα θυμάστε ότι τα κόμματα πλήρωναν για να έχουν ακροατήριο. Σήμερα... porca miseria!

Βρε, πώς αλλάζουν οι καιροί... Πάντως, αν τα υπολογίσεις, δέκα ευρώ είναι δύο ποτάκια. Τα χαραμίζεις για να ακούσεις από τον Άδωνι να μιλάει για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις;..

 


10 Σχόλια

πρόκειται για επιστημονική έρευνα - πείραμα, που θα μας δείξει σε ποιό βαθμο μπορεί να φτάσει η ηλιθιότητα του Έλληνα.............................

@09:09 - Η Ν.Δ. είναι δεξιά, κεντρο-δεξιά. Δεξιός είναι ο Άδωνις. Φιλελευθερισμός, ιδιωτικός τομέας, ανάπτυξη, πρόοδος, εργασία. Όποιος θέλει να παίρνει επίδομα ελεημοσύνης για να ζήσει ας πάει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο καθένας με τα όνειρα του. Εσύ που δεν ψήφισες ποτέ δεξιά κοίτα τα χάλια και την ξεφτίλα της αριστεράς σου, που μας βούλιαξε τα τελευταία τρία χρόνια και συγκυβερνά με τον ΠΑΝΟ, τον ΚΑΜΕΝΟ.

Κατά τον αρθρογράφο λοιπόν και κατά τους εξαίρετους σχολιάζοντες, είναι καλύτερο να πληρώνουν τα κόμματα για να συγκεντρώνουν οπαδούς! Ω, πόρκα μιζέρια (στα μυαλά σας) !!

@ Παύλε 12.04 με αυτά που γράφεις μου θυμίζεις αριστερίζοντα και ίσως καρααριστερίζοντα , ένας ήταν ο μεγάλος ηγέτης ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, οι επόμενοι μάλλον για μπάτσες είναι!

@11:21 - Δεν έχεις μυρωδιά από δεξιά. Ο Καραμανλής ήταν ηγέτης ναι, εκείνης της εποχής όμως. Επίσης ήταν περισσότερο προς το κέντρο παρά προς τα δεξιά. Υπέκυψε στην μόδα που κυριαρχούσε τότε των κρατικοποιήσεων, δυστυχώς. Δεξιά ήταν η Θάτσερ που ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ την Βρετανική οικονομία. Φιλελευθερισμός πρώτη από όλους, πολλά χρόνια μπροστά. Μετά την ακολούθησαν ΟΛΟΙ. Κλείνοντας θα σου πω ότι ο Καραμανλής θα γραφτεί με χρυσά γράμματα γιατί μας έβαλε ΜΟΝΟΣ του στην ΕΟΚ. Όμως σήμερα οι εποχές έχουν αλλάξει. Οι οικονομίες και οι κοινωνίες είναι πια φιλελεύθερες, οπότε χρειάζονται οι ανάλογοι ηγέτες.

κ.12.04 σου θυμίζει τίποτα το <<στα τέσσερα>> που είπε ο τέως αρχηγός σου; ααααα έχει τελειώσει και Χάρβαρντ μαζί με το παιντί του ΠΑΣΟΚ και ο σημερινός αρχηγός σου αν δεν κάνω λάθος έχει τελειώσει Χάρβαρντ,περιμένεις κάτι καλλίτερο; ίσως από το στα τέσσερα θα σε πάει ... και ανάσκελα, ξύπνα!

Μας πρήξατε με τα δεξιά σας λαμογια που σας έχωσαν για δουλιτσα, πατώντας αλλους που ήταν καλύτεροι πολλές φορές, , κ κάνετε τους αρχοντοχωριάτες της Τριπολιτσας. Δεν κοιτάτε που έφεραν με όλη τη στάση τους, την πατρίδα μας, προσκυνημενοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.