Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο Sefa Basketball Camp (pics,vid)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο Sefa Basketball Camp (pics,vid)

Ιούνιος 12, 2017 - 20:25
0 σχόλια

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας το 4ο Sefa Basketball Camp που πραγματοποιήθηκε από 9 έως και 12 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Το 4ο Sefa Basketball Camp έριξε αυλαία με άκρως επιτυχημένο τρόπο με τα παιδιά να συνδυάζουν για τέσσερις ημέρες το παιχνίδι, τις γνώσεις και την διασκέδαση με τον Αρκαδικό από την πλευρά του να παίρνει άριστα στο οργανωτικό κομμάτι του camp τόσο με την λειτουργία του όσο και με τους υψηλούς καλεσμένους (Καλλινικίδης, Καββαδάς, Στεφανίδης, Καστρίτης, Παπαδόπουλος, Χρυσανθόπουλος) που έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα.

Η τέταρτη και τελευταία μέρα είχε πολύ παιχνίδι, διαγωνισμούς, βραβεύσεις και βέβαια πολλές εκπλήξεις από πλευράς διοργανωτών με το παρκέ του ΔΑΚ Τρίπολης να πλημμυρίζει από π όμορφα χαμόγελα με την ικανοποίηση να είναι έκδηλη στα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών που έλαβαν συμμετοχή στο camp.

Πέραν από τους συνηθισμένους  αγώνες 3 on 3 και τους διαγωνισμούς σε δεξιοτεχνία, βολές και τρίποντα η έκπληξη ήταν ότι για πρώτη φορά διεξήχθη αγώνας All Star επίλεκτων παιδιών σε πρότυπα NBA ανάμεσα αν λάβει κανείς υπόψιν την ονομασία των δύο ομάδων (Ανατολή- Δύση).

Το παιχνίδι αποζημίωσε τους πάντες που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης με τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να προσφέρουν τρομερό θέαμα και πολύ όμορφες φάσεις ανάμεσα τους εντυπωσιακά καρφώματα και ένα τρομερό buzzer beater του Δημήτρη Μιαούλη που πήγε την αναμέτρηση στην παράταση.

Ναι το παιχνίδι εκτός του θεάμτος είχε και αγωνία ωστόσο το buzzer beater του Δημήτρη Μιαούλη δεν έφθανε στην ομάδα του Βελισσάριου Τσαμακλή και της Φιλιώς Μιχαλοπούλου με την ομάδα του Νίκου Πολυζογόπουλου τελικά να είναι η νικήτρια του All Star μέσα σε πανηγυρισμούς και χειροκροτήματα από όλα τα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παρών εκτός από τους γονείς των παιδιών που γέμσαν τις κερκίδες του ΔΑΚ Τρίπολης έδωσαν καιο Περιφερειάρχης Πελλοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Σταύρος Κουκάκης καθώς επίσης και μέλη του Δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης.

Τέλος το 4ο Sefa Basketball Camp έκλεισε με βραβεύσεις και πλούσια δώρα προς τα παιδιά που συμμετείχαν με το ραντεβού να ανανεώνεται για τον επόμενο Ιούνιο με το 5ο Sefa Basketball Camp.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο Sefa Basketball Camp


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.