Διαμαντάκος: «Απόλυτα επιτυχημένο το 4ο Sefa Basketball Camp» (vid)

Διαμαντάκος: «Απόλυτα επιτυχημένο το 4ο Sefa Basketball Camp» (vid)

Ιούνιος 12, 2017 - 21:26
0 σχόλια

Ο coach Γιάννης Διαμαντάκος έκανε τον απολογισμό του για το μπασκετικό τετραήμετο που διοργάνωσε ο Αρκαδικός για τα παιδιά τονίζοντας πως το 4ο Sefa Basketball Camp κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο ενώ παράλληλα ανέφερε πως το μέλλον ανήκει στα παιδιά του Αρκαδικού μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Διαμαντάκος

Για το 4ο Sefa Basketball Camp: «Σε τέτοιες περιπτώσεις συνηθίζουμε να λέμε καλά λόγια. Εγώ πιστεύω ότι ήταν απόλυτα επιτυχημένο και θα σας εξηγήσω το γιατί. Δεν το κρίνω μόνο από την συμμετοχή των παιδιών αλλά και από την αποδοχή που είχε από την τοπική κοινωνία με αποκορύφωμα το All Star αφού εκτός από τους γονείς έτυχε να το παρακολουθήσουν και πολλοί θεατές. Επίσης από τον τρόπο που δούλεψαν τα παιδιά αυτές τις τέσσερις ημέρες το κρίνω απολύτως επιτυχημένο.  Θέλουμε στα παιδιά από τα τμήματα υποδομής του Αρκαδικού αλλά και των άλλων ομάδων που συμμετείχαν στο camp να τους δώσουμε την δυνατότητα να δουλέψουν και με άλλους προπονητές έτσι ώστε να ανοίξουν λίγο οι ορίζοντες τους και παράλληλα να τους βάλουμε σε μια διαδικασία πιο επαγγελματικού τρόπου δουλειάς.  Συνοψίζοντας όλα αυτά θεωρώ ότι ήταν πολύ επιτυχημένο το camp του Αρκαδικού φέτος και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, τους γονείς, τους πολύ αξιόλογους συναδέλφους προπονητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους αθλητές Καλλινικίδη, Καββαδά και Στεαφανίδη  που έδωσαν άλλο τόνο και χρώμα».

Για το μέλλον του Αρκαδικού: «Ο Αρκαδικός σαφέστατα έχει μέλλον και μεγάλη παράδοση τόσο στο αντρικό τμήμα όσο και στα τμήματα υποδομής του. Η πρωτοβουλία αυτή του  camp υπογραμμίζει ακόμα περισσότερο το μέλλον αυτής της ομάδας και ευρύτερα του Αρκαδικού μπάσκετ».

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Απόλυτα επιτυχημένο το 4ο Sefa Basketball Camp


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.