Ολοκληρώθηκε δημοσκόπηση για Τατούλη-Δράκο στην Πελοπόννησο

Ολοκληρώθηκε δημοσκόπηση για Τατούλη-Δράκο στην Πελοπόννησο

Σεπτέμβριος 10, 2010 - 10:58
2 σχόλια

Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα η πρώτη επίσημη μεγάλη δημοσκόπηση για τις εκλογές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που διεξήχθη απο την MRB για λογαριασμό πολιτικού κόμματος. Σύμφωνα, με την ειδησεογραφική πύλη isthmos.gr η δημοσκόπηση αφορούσε τόσο την πρόθεση ψήφου στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου για την Περιφέρεια με προτάσεις μεταξύ των υποψηφίων Δράκου, Τατούλη και Γόντικα αλλά και την προτίμηση του κόμματος που εκφράζει τους ψηφοφόρους.

Αρκετές απαντήσεις πάντως έδειξαν σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες ότι οι πολίτες δίνουν βάρος στη Περιφέρεια επιλέγοντας συγκεκριμένο υποψήφιο και ελάχιστα σε κάποιο κόμμα που προτιμούν.

Στο ερωτηματολόγιο τέθηκε και το θέμα προτίμησης κόμματος αν διεξάγονταν εκλογές την επόμενη εβδομάδα με μεγάλο μερίδιο αδιευκρίνιστης ψήφου αλλά και επιλογές που αφορούν τα στατιστικά στοιχεία των ερωτηθέντων.

Σε λίγες ημέρες τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης...

Πηγή: www.parapolitika.gr


2 Σχόλια

john απενεργοποίησες το δεξί κλικ, καλά έκανες για λόγους clopy paste αλλά τουλάχιστον βάλε στους σύνδεσμους λινκ, μην πληκτρολογουμε τζάμπα (π.χ στο parapolitika.gr, isthmos.gr). thx

Έχεις δίκιο. Δεν με πειράζει το clopy-paste αρκεί να αναφέρουν πηγή... η οποία φυσικά δεν αναφερόταν ποτέ! θα ενημερώσω όλους όσους δουλεύουν στο portal να βάζουμε όλοι links και όχι μονο κείμενο. Thanks για την ενημέρωση