Ολοκληρώνεται η διαγράμμιση των θέσεων στάθμευσης στην Τρίπολη (pics)

Ολοκληρώνεται η διαγράμμιση των θέσεων στάθμευσης στην Τρίπολη (pics)

Απρίλιος 26, 2017 - 10:07
3 σχόλια

Ολοκληρώνεται το έργο της διαγράμμισης των θέσεων στάθμευσης στην Τρίπολη. Το πρωί της Τετάρτης 26 Απριλίου είχε τοποθετηθεί κόκκινη κορδέλα περιμετρικά της πλατείας Αγίου Βασιλείου στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να μην πατούν οι πεζοί τη φρέσκια μπογιά.

Σημειωτέον ότι, όπως είχε αποφασιστεί, στο κέντρο της πόλης οι θέσεις στάθμευσης που έχουν οριστεί ανήκουν στον τύπο Ι της Κόκκινης Σήμανσης: Οι θέσεις αυτές είναι θέσεις αιχμής, λόγω της υψηλής ζήτησής τους για στάθμευση και επιτρέπεται σε αυτές να σταθμεύουν μόνο επισκέπτες του κέντρου της πόλης. Στις θέσεις αυτές προβλέπεται ολιγόλεπτη στάθμευση οχημάτων, με μέγιστη επιτρεπόμενη διάρκεια την μισή ώρα (30 λεπτά), με τέλος στάθμευσης 1,48€ (συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ) με την αποστολή ενός γραπτού μηνύματος ή 2€ με την τοποθέτηση της ξυστής κάρτας. Το τέλος αυξάνεται κατά ισόποσο ποσό για ανανέωση στάθμευσης ανά μισή ώρα, προκειμένου να αποθαρρύνεται η μακροχρόνια στάθμευση. Δεν επιτρέπεται η στάθμευση σε αυτές των χρηστών κάρτας προπληρωμένου χρόνου στάθμευσης χωρίς χρονικό περιορισμό.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ΩΡΑΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ? ΣΤΟ ΛΕΒΙΔΙ Ή ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ?

Κονομησανε τα parking τα οποια παρεπιπτωντως αν δεν ζητησεις αποδειξη δεν κοβουν!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.