Όλοι μαζί να γράψουμε τη χρυσή σελίδα του Αρκαδικού μπάσκετ

Όλοι μαζί να γράψουμε τη χρυσή σελίδα του Αρκαδικού μπάσκετ

Μάιος 02, 2015 - 10:45
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός βρίσκεται 40 λεπτά μακριά από την ιστορικότερη στιγμή της ιστορίας του. Το όνειρο της ανόδου σίγα σιγά παίρνει «σάρκα και οστά» και το μόνο που απομένει είναι το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στο Ψυχικό σήμερα  Σάββατο 02/05 στις 17:00.

Σήμερα  λοιπόν η ομάδα του Αρκαδικού μάς χρειάζεται δίπλα της για να πάρει μια χρυσή νίκη που θα την οδηγήσει αυτόματα στην Α1.  Σε αυτό το παιχνίδι δεν πρέπει να λείψει κανείς γιατί ο κόσμος που θα γεμίσει το ΔΑΚ θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

Κάνεις δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία για να ζήσει αυτό το ιστορικό 40 λεπτό που το μόνο σίγουρο είναι πως θα μείνει ανεξίτηλο στις μνήμες όλων μας.

Ραντεβού λοιπόν στο ΔΑΚ από νωρίς να στήσουμε την γιορτή όλης της πόλης αλλά και της αγαπημένης μας ομάδας. Όπως λέει και η αφίσα… «Μαζί.. πάμε ψηλά» και η Α1 μας περιμένει.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.