Όλη η τεχνολογία εγκαταστάσεων υγραερίου στο όχημά σας (vid)

Όλη η τεχνολογία εγκαταστάσεων υγραερίου στο όχημά σας (vid)

Αύγουστος 08, 2016 - 09:44
0 σχόλια

Αξιόπιστη λύση στη μείωση του κόστους των καυσίμων ακόμη και κατά 50% ειδικά στα μεγάλου κυβισμού ΙΧ, αποτελεί η χρήση του υγραερίου.

Ο Παναγιώτης Γκολέμης έχει ετοιμάσει μία σειρά από βίντεο τα οποία με απλές συμβουλές μας κάνουν γνωστά όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το υγραέριο και τα πλεονεκτήματά του.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι το 4ο από τα συνολικά τα 5 βίντεο με τα οποία η Autogas Γκολέμης συστήνει το υγραέριο στους οδηγούς και έχει να κάνει με το πιο σημαντικό κομμάτι της μετατροπής ενός αυτοκινήτου σε υγραεριοκίνητο, προκειμένου να έχουμε μια σωστή  λειτουργία.

Το κομμάτι του υγραερίου που αφορά στη ρύθμιση του εγκέφαλου γίνεται μετά την επιλογή των εξαρτημάτων.
Η μετατροπή ολοκληρώνεται με  λεπτομερή ρύθμιση του εγκεφάλου του υγραερίου που συνοδεύει το κιτ. 

Στο βίντεο εξηγούνται και οι δύο τρόποι με τους οποίους γίνεται η ρύθμιση του εγκεφάλου, τον basic και τον advanced.
Δείτε σε πολύ απλά βήματα πώς γίνεται η μετατροπή όπως την περιγράφει ο Παναγιώτης Γκολέμης ο οποίος διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων με κύρια δραστηριότητα του συνεργείου, την υγραεριοκίνηση.

Τα κιτ υγραεριοκίνησης συνοδεύονται από έναν εγκέφαλο που όμως δεν έχει δεδομένα. Ο εγκαταστάτης καλείται να τον «γεμίσει» με δεδομένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε κινητήρα.
Η τεχνογνωσία στη ρύθμιση του εγκεφάλου που δίνεται από τον κ. Γκολέμη, προέρχεται από το τμήμα αναβαθμίσεων ιπποδύναμης πραγματοποιείται  με μηχανήματα (αναλυτές καύσης κτλ.) σε όλες τις συνθήκες στροφών και φορτίου κινητήρα κι όχι μόνο στο ρελαντί  -όπως δυστυχώς επιμένουν κάποιοι στην Ελλάδα.

Η Autogas Γκολέμης έχει ως προτεραιότητα την ενημέρωση του κόσμου όσον αφορά στην οικονομική μετακίνηση με υγραέριο και στη συντήρηση των αυτοκινήτων.
 

Video: 

ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ - Μέρος 4ο / 5 - Autogas Γκολέμης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.