Η παλιά Αθήνα «ζωντάνεψε» στο Θέατρο Παραλίου Άστρους (pics,vid)

Η παλιά Αθήνα «ζωντάνεψε» στο Θέατρο Παραλίου Άστρους (pics,vid)

Αύγουστος 08, 2016 - 09:40
0 σχόλια

Αφιέρωμα στην παλιά Αθήνα χθες και στο Παράλιο Αστρος. Η επιτυχημένη εκδήλωση που παρουσιάστηκε τον Μάρτιο στο Ιδρμα Ζαφείρη, ξεσήκωσε χθες όλους όσους γέμισαν τις κερκίδες του θεάτρου.

Ηταν όλοι και… όλα εκεί. Οι κανταδόροι, τα κουτσαβάκια, οι λατερνατζήδες με τις τσιγγάνες, οι ασπρισμένες αυλές, οι βόλτες στο Ζάπειο και γενικά οτιδήποτε άλλο καθόρισε την ιστορία και την κληρονομιά αυτής της πόλης, σε ένα μαγευτικό μουσικοχορευτικό ταξίδι.

Οργανωτές οι πολιτιστικοί σύλλογοι Θυερεάτης και Κναεκάτις Αρτεμις, με σημαντική συμβολή του Βασίλη Μπούζιου, του Γιώργου Καπράνου και της Ευγενίας Θωμοπούλου – Ροζολή.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Π. Μαντάς, ενώ το παρών έδωσαν η πρόεδρος της επιτροπής πολιτισμού κυρία Γεωργία Κούβαλη, ο πρώην Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς, ο πρόεδρος της τ/κ κ. Κωνσταντίνου κ.ά.

Από το astrosnews.gr

Video: 

astrosnews ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΑΛΙΑ ΑΘΗΝΑ ΠΑΡ ΑΣΤΡΟΣ 7 8 16


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.