Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη «Shock Price - cool edition» βραδιά στην Τρίπολη (vid)

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη «Shock Price - cool edition» βραδιά στην Τρίπολη (vid)

Φεβρουάριος 28, 2018 - 10:37
3 σχόλια

Έρχεται η δεύτερη διοργάνωση «Shock Price» στην Τρίπολη. Αυτή τη φορά, η βραδιά θα έχει χειμωνιάτικο φόντο, αλλά, ας ελπίσουμε, όχι βροχερό. 

Ο Δήμος Τρίπολης μαζί με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ), τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Τρίπολης, την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου, διοργανώνουν τη χειμερινή έκδοση της νύχτας «Shock Price»

Το Σάββατο 3 Μαρτίου, τα εμπορικά καταστήματα θα ανοίξουν λίγο μετά τις 17:30 και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι αργά, για μια Νύχτα... Shock Price «cool edition»!

Όπως και στην πρώτη διοργάνωση έτσι και τώρα οι διοργανωτές στηρίζονται στη μαζική συμμετοχή των επιχειρηματιών και στην καλή διάθεση των καταναλωτών.

Η βραδιά θα περιλαμβάνει αγορές στα καταστήματα, τα οποία θα επιφυλάξουν ιδιαίτερες εκπτώσεις για την ημέρα, μουσική από DJ που θα ανεβάσουν τη διάθεση μετατρέποντας την πόλη της Τρίπολης σε μια πόλη γιορτής.

Η συμμετοχή όλων εξασφαλίζει την επιτυχία. Όλοι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε η Τρίπολη για μια νύχτα να είναι μια πόλη των εκπλήξεων, προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους και να διασκεδάσουν.

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου ο Παναγιώτης Μαντάς, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σπύρος Βρέντας, αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής και ο πρόεδρος  του Τμήματος Εμπορίου Ιωάννης Μπουρτσουκλής παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, έτσι ώστε να γνωρίσουν στους καταναλωτές τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Έρχεται η «Shock Price - cool edition» βραδιά στην Τρίπολη


3 Σχόλια

Καλος ο θεσμος αλλα χρειαζονται λεφτα και καλο καιρο,για την επιτυχια του.Δεν λειπουν ωρες για ψωνια, ευρω λειπουν και πραγματικες εκπτωσεις και οχι κοροιδια απο καποιους ανεκδιηγητους εμπορους που νομιζουν οτι ολοι τρωνε κουτοχορτο....

ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΥ Ο ΠΑΥΛΗΣ.ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ?

Δίνω το βραβείο σε όσους έχουν καταστήματα και συμμετέ4χουν. Όπως την πάτησαν τα Χριστούγεννα που αρκετοί έκαναν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους στη Λευκή Νύχτα που είχε γίνει περίπου 1 μήνα νωρίτερα, έτσι θα την πατήσουν και τώρα και το Πάσχα θα βαράνε μύγες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.