Οι Βρασιές είναι εδώ... (vid)

Οι Βρασιές είναι εδώ... (vid)

Μάρτιος 18, 2019 - 11:00
0 σχόλια

Το εφετινό γειτονικό ντέρμπι των Βρασιών με το Κορακοβούνι είχε ίσως το υψηλότερο διακύβευμα των τελευταίων χρόνων βάση των βαθμολογικών συνθηκών όπως δηλαδή έχουν διαμορφωθεί.

Η ομάδα του Αγίου Ανδρέα όντας εδώ και πολλές αγωνιστικές κάτω από την ζώνη γνώριζε πως το "πρέπει" πέραν από την δυσκολία του αντιπάλου και ενός πολύ καλού και ανταγωνιστικού συνόλου όπως είναι το Κορακοβούνι, πέραν από τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει ένα γειτονικό ντέρμπι θα έπρεπε να διαχειριστεί και το "πρέπει" του αποτελέσματος.

Οι κιτρινόμαυροι έδειξαν αντανακλαστικά με το ένστικτο της επιβίωσης να κάνει την εμφάνιση του στο γήπεδο και σε συνδυασμό με το πάθος και την θέληση κατάφεραν να πάρουν την νίκη και έπειτα από πολύ καιρό να ανασάνουν βγαίνοντας πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Μάλιστα αυτή ήταν η δεύτερη εφετινή νίκη των Βρασιών στο πρωτάθλημα (συν μία με τον Νικηταρά άνευ αγώνα στον δεύτερο γύρο) με την πρώτη να είναι την 4η αγωνιστική στο Άστρος με 1-3 επί της ομάδας των Δολιανών (πριν αποσυρθούν από το πρωτάθλημα) στις 3 Νοεμβρίου 2018 και η πρώτη στον Άγιο Ανδρέα.

Χρυσός σκόρερ για τις Βρασιές ο Δημήτρης Αραχωβίτης που πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα και ήταν ο ήρωας της τελευταίας στιγμής και αυτός που έδωσε στην ομάδα του το φιλί της ζωής καθώς στο 79΄έπειτα από κόρνερ και κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει πρώτα στο δοκάρι και στην συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα.

Το ξέσπασμα των πανηγυρισμών στο γκολ είναι χαρακτηριστικό ενώ το "Βρασιάτης" στο φινάλε της αναμέτρησης από τους αγκαλιασμένους ποδοσφαιριστές δείχνει την πίεση που βγήκε από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ασφαλώς και ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Η μάχη για την εφετινή παραμονή είναι μεγάλη καθώς τουλάχιστον 4 ομάδες αναμένεται να δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε για να σώσουν την κατηγορία με τις Βρασιές πάντως να φωνάζουν πως είναι και αυτές εδώ.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Οι Βρασιές είναι εδώ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.