Οι «σημαίες» των ομάδων του τοπικού πρωταθλήματος

Οι «σημαίες» των ομάδων του τοπικού πρωταθλήματος

Ιούνιος 22, 2022 - 10:23
4 σχόλια

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις παιχτών στο τοπικό πρωτάθλημα που έχουν την δική τους αξία και την δική τους σημασία στο πέρασμα του χρόνου όντας απόλυτα ταυτισμένοι με την φανέλα που φορούν.

Θαρρείς κάποιες φορές πως αποτελούν κομμάτι από την σάρκα των ομάδων τους έχοντας τον ρόλο του πιστού «στρατιώτη» που μάχεται και σέβεται για αυτό που αγαπά πραγματικά κάνοντας το μέσα από το ποδόσφαιρο.

Η κάθε ομάδα του τοπικού μας πρωταθλήματος έχει και τις δικές της ποδοσφαιρικές «σημαίες» που σταθερά είναι στον ιστό τους και γράφουν στο πέρασμα των χρόνων την δική τους ιστορία μέσα από όλη αυτή την διαδρομή.

Πάμε λοιπόν να δούμε κάποιες από εκείνες τις περιπτώσεις:

Πανθυρεατικός: Θα μπορούσαμε στην λίστα μας εδώ να βάλουμε πολλούς ωστόσο επιλέξαμε αυτούς που το στίγμα τους μοιάζει ανεξίτηλο και είναι ο Γιώργος Καπράνος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Δημήτρης Αδάμης και ο Γιώργος Χαρμπαλής.

Βρασιές: Σε μια σεζόν των πολλών μεταγραφών υπήρξαν και αυτοί που μετέδοσαν στους άλλους τι σημαίνει να παίζεις στον Άγιο Ανδρέα και είναι οι Ηλίας Βλαχοπαναγιώτης, Κώστας και Ηλίας Τσαγγούρης και ο Σπύρος Λεπετζής.

Δόξα Μεγαλόπολης: Και εδώ έχουμε παιδιά που έχουν φτιάξει τον δικό τους «μύθο» την ομάδα τους μετρώντας άπειρα χιλιόμετρα στο κοντέρ τους και οι Νίκος και Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Πάνος Αντώνακας, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Νίκος και Γιώργος Αλεξανδρής, Αποστόλης Παναγιωτόπουλος και Σταύρος Δημητρέλης.

Δημητσάνα: Εδώ η ομάδα αυτή φτιάχνει και δημιουργεί τις δικές της νέες «σημαίες» μέσα από τον προγραμματισμό και το καινούριο που έχει φέρει τα τελευταία χρόνια στην Α’Αρκαδίας και αυτοί είναι οι Θοδωρής Τσαρουχάς, Γιάννης Ζιάζιαρης, Μάκης Σωτηρόπουλος, Νώσντας Μανδρώνης και Νίκος Σταυρόπουλος.

Λεωνίδιο: Στην κατηγορία αυτή δεν παίζει ρόλο η ηλικία μιας και οι ερυθρόλευκοι αποτέλεσαν το πιο νεανικό γκρουπ της κατηγορίας έχοντας παίχτες που βαστούν γερά όπως οι Γιώργος Λάτσης, Θόδωρος Σαρρής και οι Σπύρος Βερβεσός και Γρηγόρης Λάτσης από την nuvelle vague του σωματείου.

ΑΕΚ Τρίπολης: Ομάδα με σταθερές και παίχτες που για σειρά ετών έχουν σηκώσει το βάρος και έχουν βάλει το όνομα τους δίπλα από σημαντικές επιτυχίες όπως οι Κώστας Λιακόπουλος, Ευγένιος και Ρένος Πετρόπουλος, Γιώργος Αρδάμης και Βαγγέλης Καψής.

Τεγέα: Οι πράσινοι έχουν και αυτοί παίχτες που συνδέουν γενιές έχοντας προσφέρει σπουδαία πράγματα στην ομάδα τους και σε κάποιες περιπτώσεις από διάφορα πόστα και αυτοί είναι οι Γιαννης Κωνσταντόπουλος, Σταύρος Βρούβας και ο Χρήστος Καραμπέτσος.

Κορακοβούνι: Και εδώ η φανέλα για κάποιους έχει μεγάλη αξία καθώς έχουν ιδρώσει, έχουν ματώσει, έχουν χαμογελάσει και έχουν στεναχωρηθεί για αυτή και μιλάμε ασφαλώς για τον Ανδρέα Κουλεντιανό και για τον Γιάννη Λυτρίβη.

Αχιλλέας: Σε μια σεζόν με πολλά νέα πρόσωπα ο Γιάννης Δασκολιάς έμοιαζε στον τελευταίο πιστό που αποτέλεσε σε μεγάλο βαθμό και τον παίχτη εκείνο που γνωρίζε περισσότερο από τον καθένα την σημασία αυτής ομάδας.

Απόλλωνας Τυρού: Ξεκάθαρα και δικαιωματικά εδώ ο Νίκος Παρασκευάς δεν είναι μόνο η «σημαία» αυτής της ομάδας αλλά ο ίδιος ο Απόλλωνας Τυρού με πολυεπίπεδη προσφορά παντού.

Ηρακλής Βερβένων: Οι μπλέ της Βόρειας Κυνουρίας τα κατάφεραν και στην πρώτη γραμμή βγήκαν μπροστά αυτοί που ξέρουν να επιβιώνουν στα δύσκολα όπως οι Κώστας Μπάρλας Δημήτρης Διαμαντόγιαννης και Δημήτρης Πάπαλος.

Ορχομενός Λεβιδίου: Απόλυτα συνιφασμένος με παίχτες που είναι ένα με την ομάδα και που έχουν προσφέρει τα μέγιστα όπως οι Θοδωρής και Σωτήρης Μούστος και ο Κώστας Βλαχοκυριάκος

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Οι σημαίες βγαίνουν από τις συμμετοχές τα τελευταία 40 χρόνια όχι από ένα πρωτάθλημα.

Αγαπητο arcadia portal αν είναι εύκολο δώσε ρεπορτάζ για την ομάδα του Λεωνιδίου, για το τι μέλλει γενέσθαι...

Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.... άσε μας ρε φίλε.. με το Λεωνιδίον

Καλά 23.25 δεν είπαμε και κάτι κακό. Όσοι μένουν στην Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού θέλουν πληροφορίες για την ομάδα τους. Αν μέναμε στα χωριά μας θα είχαμε πληροφορίες για την ομάδα μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.