Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο των Φώτων

Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο των Φώτων

Ιανουάριος 03, 2020 - 16:01
0 σχόλια

Tο ArcadiaPortal.gr πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή σας έχει ετοιμάσει προτάσεις για το πώς να περάσετε το Παρασκευοσαββατοκύριακο.

Όλες οι εκδηλώσεις στην Αρκαδία συγκεντρωμένες για να επιλέξετε πώς θα περάσετε ένα όμορφο και διασκεδαστικό Παρασκευοσαββατοκύριακο.

Οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

«Το δίλημμα του καλικάντζαρου» στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαρέας

Μουσική - εικαστική παράσταση «Colors» στο Μαλλλιαροπούλειο

Τελευταία παράσταση για τον «Λαστιχένιο κόσμο» της Θεατρικής Ομάδας Μεγαλόπολης

Εορτασμός Θεοφανίων στον Δήμο Μεγαλόπολης

 

Κινηματογράφος

...ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

O Πέτρος είναι ένας 35αρης επιτυχημένος σεφ και συλλέκτης βινυλίων που ψάχνει τον εαυτό του σε εφήμερες σχέσεις και νυχτερινές εξορμήσεις. Η Ζωή είναι μία ρομαντική κοπέλα που σχεδιάζει και ράβει παιδικά κοστούμια και ενδιαφέρεται για μια σταθερή σχέση. Οι δύο κόσμοι τους θα τεθούν υπό αμφισβήτηση όταν θα συναντηθούν τυχαία σε ένα βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο ένας δυνατός έρωτας θα γεννηθεί και θα επηρεάσει τη ζωή τους. Για πάντα! (Ολόκληρο το πρόγραμμα ΕΔΩ)

 

Εξόρμηση

Παράλιο Άστρος

Επισκεφθείτε το Παράλιο Άστρος και παρακολουθήστε τον Αγιασμό των Υδάτων

Το Παράλιο Άστρος είναι ένας κοντινός προορισμός για τους Αθηναίους αλλά και όλους τους Πελοποννήσιους πολίτες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αποκτήσει ένα σπίτι στο παράλιο Άστρος, αποδεικνύοντας ότι το μέρος αυτό σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή και δεν σε αφήνει εύκολα να το αφήσεις και αν μην επιστρέψει ξανά.

Απέχει 165 χιλιόμετρα από την Αθήνα και 49 από την Τρίπολη. Διαθέτει ανεπτυγμένες τουριστικές υποδομές για κάθε προτίμηση, περιοχή επισκέψιμη όλο το χρόνο, ιδανική για Σαββατοκύριακο και τριήμερα.

Ξεχωριστής ομορφιάς το γραφικό φυσικό λιμάνι αλλά και το επονομαζόμενο από τους ντόπιους «Νησί» με την απίστευτη θέα στον Αργολικό Κόλπο. «Νησί» ονομάζεται ένα τμήμα του οικισμού που είναι χτισμένο στις πλαγιές αστεροειδούς υψώματος. Τα σπίτια στο κομμάτι αυτό έχουν διατηρήσει το παραδοσιακό τους χρώμα ενώ στην κορυφή υπάρχει το γνωστό μεσαιωνικό κάστρο του Παραλίου Άστρους.

 

Βυτίνα

Ένα από τα πιο ζωντανά και τουριστικά αναπτυγμένα κεφαλοχώρια του Μαινάλου, το οποίο έχει εύκολη πρόσβαση καθώς απέχει μόλις 38 χλμ. από την Τρίπολη, η Βυτίνα, θεωρείται μία από τις δημοφιλέστερες βάσεις για εξορμήσεις στην ορεινή Αρκαδία.

Στρατηγικά τοποθετημένη, η Βυτίνα συνδυάζει εύκολη πρόσβαση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, αλλά και στα χωριά του Μαινάλου και της Γορτυνίας, όπως η Στεμνίτσα, η Δημητσάνα και τα Λαγκάδια.

Αρχοντική και ωραία η Βυτίνα, με τα παλιά πετρόσπιτα της , τα γραφικά στενά της, την ζωντανή πλατεία της με την παλιά εκκλησία, τα δεντροσκέπαστα δρομάκια της για περιπάτους, τα δασάκια και τις εξοχές της, ανταμείβει τον επισκέπτη της με διακοπές αξέχαστες.

Με βάση τη Βυτίνα μπορείς να κλέψεις μερικά από τα καλύτερα πλάνα που παίζονται στα βουνά της Αρκαδίας και να βρεθείς σε παλιούς οικισμούς, σε όμορφες διαδρομές, σε γραφικά σοκάκια, αλλά και να απολαύσεις εκλεπτυσμένες γεύσεις και όμορφες ζεστές γωνίες για καφέ και ανάπαυση σε τετράστερα ξενοδοχεία.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.